Ο Αλμέιδα έφερε ξανά τον Αραούχο στην... θέση του, για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη

Αραούχο

i

© intime

Ο Αλμέιδα έφερε ξανά τον Αραούχο στην... θέση του, για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη

Κώστας Τσίλης 15:36 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 02.03.2024

Παρά το γεγονός πως ο Αραούχο θα ήθελε να πάρει ένα ακόμα 90άλεπτο με την ΑΕΚ Β πριν ξεκινήσουν τα Play Offs, ο Αλμέιδα τον ήθελε ξανά στις επιλογές του για το παιχνίδι με τον Άρη

Έχει τεράστια σημασία για τον Σέρχιο Αραούχο να μπορεί να μπει στις κρίσιμες μάχες των Play Offs σ' όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και με ρυθμό. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ζήτησε και πήγε στην ΑΕΚ Β για να πάρει ένα ολόκληρο 90άλεπτο την προηγούμενη Πέμπτη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Και στο μυαλό του ο αρχηγός της Ένωσης είχε πως ενδεχομένως θα ήταν χρήσιμο ακόμα ένα 90άλεπτο με την ΑΕΚ Β αυτή την Κυριακή. Όμως υπάρχει και το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Οι αποφάσεις του Αλμέιδα στο ματς με τον ΠΑΣ, φανέρωσαν και την προσέγγιση που έχει για τον Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:09 - 01.03.2024

Οι αποφάσεις του Αλμέιδα στο ματς με τον ΠΑΣ, φανέρωσαν και την προσέγγιση που έχει για τον Άρη

Οι επιλογές που έκανε ο Αλμέιδα για την ενδεκάδα του παιχνιδιού της ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη με τον ΠΑΣ, δείχνουν και το πως πρόκειται να διαχειριστεί ο Αργεντινός τεχνικός και το ματς με τον Άρη την Κυριακή

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει και μετράει πολύ το αυριανό ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Και θέλει να έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα από το οπλοστάσιό του. Γι αυτό και πήρε ξανά τον Αραούχο στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και φυσικά θα τον έχει κανονικά μαζί του στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη. Πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει με βασικό τον Αργεντινό επιθετικό, παρότι τίποτα δεν αποκλείεται. Όμως θέλει να τον έχει ως επιλογή γι αυτό το σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη.

Βεβαίως και ο Αραούχο έτσι κι αλλιώς βάζει πρώτα και πάνω απ' όλα την ομάδα. Επομένως από την στιγμή που ο Αλμέιδα τον χρειάζεται για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη, δεν υπήρχε καμία άλλη δεύτερη σκέψη. Άλλωστε και ο λόγος που πήγε στην ΑΕΚ Β για να πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, ήταν προκειμένου να βρει ξανά τον ρυθμό του και να μπορέσει να βοηθήσει όσο το δυνατόν πιο πολύ την ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια.