Μπήκε ξανά στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Μουκουντί και θα είναι πανέτοιμος για τα Play Offs

Αρόλντ Μουκουντί

i

©Intime

Μπήκε ξανά στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Μουκουντί και θα είναι πανέτοιμος για τα Play Offs

Κώστας Τσίλης 13:40 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 01.03.2024

Νωρίτερα από την αρχική πρόβλεψη μπήκε ξανά σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ ο Μουκουντί και θα είναι πανέτοιμος για το ξεκίνημα των Play Offs την επόμενη εβδομάδα

Με βάση την πρώτη εκτίμηση που τον χρόνο που θα χρειαζόταν ο Αρόλντ Μουκουντί για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, θα έδινε "μάχη" για να προλάβει την πρώτη αγωνιστική των Play Offs. Όμως ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός ήδη από σήμερα μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ.

Η νοοτροπία του Λιούμπιτσιτς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:51 - 29.02.2024

Η νοοτροπία του Λιούμπιτσιτς

Ο Λιούμπιτσιτς όχι μόνο έκανε εξαιρετικό ματς απέναντι στον ΠΑΣ, πετυχαίνοντας και το 3-2 για την ΑΕΚ, αλλά έδειξε στη φάση του πρώτου γκολ του Πόνσε, πως έχει νοοτροπία νικητή

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως έχει μπροστά του όλο τον χρόνο, προκειμένου να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να φτάσει εγκαίρως στο 100% της ετοιμότητάς του, ακόμα και για την πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος που θα κρίνει τον τίτλο. Ο Μουκουντί από τότε που επέστρεψε από το κύπελλο εθνών Αφρικής δεν έχει παίξει καθόλου, καθώς ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού.

Προφανώς με μόλις δυο προπονήσεις, δύσκολα μπορεί να τεθεί θέμα παρουσίας του Καμερουνέζου στόπερ στο ματς της Κυριακής με τον Άρη. Άλλωστε δεν υπάρχει και ανάγκη πίεσης, με δεδομένο πως επιστρέφει και ο Άλεξ Κάλενς, που εξέτισε την ποινή του με τον ΠΑΣ. Όμως ο Μουκουντί θα είναι απολύτως έτοιμος ήδη από το ξεκίνημα των Play Offs.