Επέστρεψε ο Ρότα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων

Λάζαρος Ρότα

Επέστρεψε ο Ρότα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων

Κώστας Τσίλης 19:58 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 29.02.2024

Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μπήκε ξανά ο Ρότα και θα είναι στην διάθεση του Αλμέιδα ήδη από το ματς της Κυριακής με τον Άρη

Το γεγονός πως υπάρχει την Κυριακή παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη, φυσικά δεν άφηνε κανένα περιθώριο στον Ματίας Αλμέιδα, να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αμέσως μετά το ματς της ΑΕΚ Β, το οποίο παρακολούθησαν ολόκληρο οι περισσότεροι, οι "κιτρινόμαυροι" είχαν κανονικά την προπόνηση τους.

Το καλό μαντάτο για τον Αλμέιδα, είναι η επιστροφή του Λάζαρου Ρότα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Κάτι που σημαίνει πως πλέον ο διεθνής μπακ επιστρέφει στην αγωνιστική εξίσωση της ΑΕΚ. Πιθανότατα ήδη από το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αντίθετα και σήμερα δεν προπονήθηκε κανονικά ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Και παρότι υπάρχουν ακόμα δυο προπονήσεις μέχρι και το παιχνίδι της Κυριακής, το πιθανότερο είναι πως ο Σέρβος μέσος δεν θα προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος, ώστε να τεθεί στην διάθεση του Αλμέιδα. Άλλωστε πλέον εδώ που έχει φτάσει το πράγμα, ο πιο σημαντικός στόχος για τον Γκατσίνοβιτς, είναι να μπορέσει να είναι πανέτοιμος για την έναρξη των Play Offs.