Ντέμης: «Αυτός είναι ο παίκτης που θα ήθελα να έχω συμπαίκτη στην ΑΕΚ»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© PrtScr

Ντέμης: «Αυτός είναι ο παίκτης που θα ήθελα να έχω συμπαίκτη στην ΑΕΚ»

Δημήτρης Χούπης 17:45 - 29.02.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω των βίντεο που ανεβάζει στον λογαριασμό του στο instagram, αποκάλυψε ποιον παίκτη θα ήθελε να πάρει η ΑΕΚ την εποχή που ήταν και εκείνος στην ομάδα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης συνεχίζει τη σειρά των βίντεο που ανεβάζει στον λογαριασμό του στο instagram, στα οποία μιλάει για την καριέρα του στην ΑΕΚ. Στο τελευταίο εξ αυτών αποκαλύπτει ποιον παίκτη θα ήθελε να έχει συμπαίκτη στην Ένωση, αλλά τελικά κατέληξε να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο λόγος γίνεται για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, όταν πήγε στην ΑΕΚ το 1996 ακουγόταν για την Ένωση αλλά τελικά ο Σέρβος πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Βγήκε η απόφαση του CAS: Μηδενισμός και επιστροφή ενός βαθμού στον Ολυμπιακό για την κροτίδα στον Χουάνκαρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:25 - 29.02.2024

Βγήκε η απόφαση του CAS: Μηδενισμός και επιστροφή ενός βαθμού στον Ολυμπιακό για την κροτίδα στον Χουάνκαρ

Έπειτα από πολλούς μήνες, ο Ολυμπιακός έμαθε την απόφαση του CAS για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το διεθνές δικαστήριο επέβαλε μηδενισμό στον αγώνα για τους Πειραιώτες, εντούτοις του επέστρεψε τον έναν βαθμό για τα όσα συνέβησαν με τον Χουάνκαρ.

«Αν υπήρχε χρονομηχανή, γυρνούσαμε πίσω κι έπρεπε να κάνει η ΑΕΚ μια μεταγραφή που δεν έκανε για να γίνει καλύτερη η ομάδα μας, ενώ ήμουν παίκτης.

Το 1996 που πήγα στην ΑΕΚ ακουγόταν ότι θα πάρουμε και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο Τζόρτζεβιτς πήγε στον Ολυμπιακό τελικά. Ε, πιστεύω ότι αν ερχόταν ο Τζόρτζεβιτς στην ΑΕΚ, δεν θα άλλαζε η ιστορία, δεν νομίζω να παίρναμε πρωτάθλημα, αυτή είναι η γνώμη μου, αλλά θα δίναμε περισσότερη χαρά στον κόσμο, γιατί απ' ό,τι καταλάβαμε, καλά έκανε και τον ήθελε κι η ΑΕΚ. Υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής, νομίζω ότι αν ερχόταν εκείνη την εποχή, το 1996 που ήμουν κι εγώ, πιστεύω ότι θα παίζαμε ακόμη πιο όμορφα», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου επιθετικού της ΑΕΚ.