Νεϊμάρ: «Είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»

Νεϊμάρ

i

©Intime

Νεϊμάρ: «Είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»

Κώστας Τσιακλής 08:30 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 19.10.2023

Ο Νεϊμάρ θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, τον οποίο χαρακτήρισε στα social media ως τη χειρότερη στιγμή της ζωής του.

Ο Νεϊμάρ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο. Ο Βραζιλιάνος τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό και τη χαρακτήρισε ως τη χειρότερη στιγμή της ζωής του.

Η Βραζιλία αντιμετώπισε την Ουρουγουάη τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/10) για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Η «σελεσάο» εκτός από το ότι έχασε το παιχνίδι με 2-0, είδε και τον Νεϊμάρ να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο.

Όπως ανακοίνωσε η Αλ Χιλάλ, ο Νεϊμάρ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο και έτσι πιθανότατα θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον εννέα μήνες. Η ζημιά φαινόταν εξ αρχής ότι θα είναι μεγάλη αφού ο 31χρονος είχε ζητήσει αλλαγή και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με δάκρυα στα μάτια.

Ο Νεϊμάρ εξέφρασε τα συναισθήματα του για τον τραυματισμό του μέσω μιας ανάρτησης που ανέβασε στον επίσημο του λογαριασμό στο Instagram. Ο Βραζιλιάνος πέρασε αρκετούς τραυματισμούς όμως αυτή την χαρακτήρισε ως τη χειρότερη στιγμή της ζωής του.

«Είναι πολύ λυπηρό, είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Ξέρω ότι είμαι δυνατός, αλλά αυτή τη φορά χρειάζομαι την υποστήριξη της οικογένειάς μου και των φίλων μου. Δεν είναι εύκολο να τραυματίζεσαι να μπαίνεις στο χειρουργείο και τέσσερις μήνες μετά να περνάς την ίδια διαδικασία. Έχω πίστη, το αφήνω στα χέρια του θεού», ανέφερε χαρακτηριστικά.