Ο Μπάτλερ βρέθηκε στο gender reveal πάρτι του Νεϊμάρ: «Μπαμπάδες κοριτσιών»

Τζίμι Μπάτλερ - Νεϊμάρ

i

© Instagram

Ο Μπάτλερ βρέθηκε στο gender reveal πάρτι του Νεϊμάρ: «Μπαμπάδες κοριτσιών»

Ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του διοργάνωσαν ένα εντυπωσιακό gender reveal πάρτι με αφορμή τη γέννηση του παιδιού τους, ενώ το παρών έδωσε και ο Τζίμι Μπάτλερ.

Με αφορμή την επερχόμενη γέννηση του παιδιού τους, ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του πραγματοποίησαν το καθιερωμένο gender reaveal πάρτι, στο οποίο έδωσε το παρών και ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ. 33χρονος Αμερικάνος ανάρτησε στα social media φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι, ένω έκανε και μία σημαντική αποκάλυψη. 

Συγκεκριμένα, ο μπασκετμπολίστας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές στιγμές από το gender reveal πάρτι, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μπαμπάδες κοριτσιών». Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον γνωστό αθλητή των Μαϊάμι Χιτ, το παρών έδωσαν κι άλλοι σπουδαίοι αθλητές και συμπαίκτες του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι πρωτόγνωροι κανόνες που επιτρέπουν την απιστία

Ο Νεϊμάρ και η Μπρούνα Μπιανκάρντι είναι ένα ζευγάρι διαφορετικό από τα υπόλοιπα και όχι και τόσο συνηθισμένο θα λέγαμε! Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και η 28χρονη influencer ανακοίνωσαν τον Απρίλιο με κοινή ανάρτησή τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Αυτό σημαίνει πως σε λίγους μήνες ο Νεϊμάρ θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει επίσης έναν 12χρονο γιο, ο οποίος ονομάζεται Ντάβι Λούκα. Ο Νεϊμάρ απέκτησε το πρώτο του παιδί με την πρώην σύντροφό του Καρολίνα Ντάντας σε ηλικία μόλις 19 ετών. Ο Νεϊμάρ και η Μπρούνα Μπιανκάρντι μπορεί να είναι μαζί αλλά ζουν χώρια. 

Πριν από λίγες ημέρες η Βραζιλιάνα influencer έκανε διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο μαζί με τις φίλες της και ο «Νέι» ήταν στο Μαϊάμι για διακοπές και για να δει τους Μαιάμι Χιτ, οι οποίοι τελικά έχασαν το πρωτάθλημα από τους Ντένβερ Νάγκετς. Τα ΜΜΕ στη Βραζιλία γράφουν ότι ο Νεϊμάρ και η Μπρούνα δεν είναι κανονικό ζευγάρι. Όπως αναφέρουν ο Νεϊμάρ δεν είναι πιστός στη σύντροφό του κι εκείνη του το επιτρέπει.

Όπως γράφουν ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν απάτησε την Μπρούνα στο Ρίο πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα του Αγίου Βαλεντίνου. Μετά από αυτό η Βραζιλιάνα influencer του έβαλε κανόνες στην απιστία. O αρθρογράφος Erlan Bastos επιβεβαίωσε πως ο Νεϊμάρ είναι ελεύθερος να φλερτάρει, ακόμη και να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες. Η Μπρούνα έχει θεσπίσει τρεις κανόνες... περί απιστίας.

Μέσι για τους οπαδούς της Παρί: «Στην αρχή ήταν υπέροχα αλλά μετά με αντιμετώπιζαν διαφορετικά - Κρατάω τα καλα»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:12 - 23.06.2023

Μέσι για τους οπαδούς της Παρί: «Στην αρχή ήταν υπέροχα αλλά μετά με αντιμετώπιζαν διαφορετικά - Κρατάω τα καλα»

Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στη συμπεριφορά των οπαδών της Παρί και ανέφερε πως στην αρχή ήταν υπέροχα ωστόσο στη συνέχεια αυτό άλλαξε. Πρόσθεσε επίσης ως αυτός είναι ο τρόπος τους αφού το ίδιο έχει συμβεί με Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Ποιοι είναι οι τρεις κανόνες της 28χρονης influencer; «Πρέπει να είναι διακριτικός, να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να μην τις φιλάει στο στόμα», γράφουν στη Βραζιλία. Το διακριτικός σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανεβαίνουν φωτογραφίες στα social media με τη νέα κοπέλα.