Ο Νεϊμάρ δίνει μια υπόσχεση για το μέλλον του: Η ομιλία του που λέει πού θα παίξει το 2025

Νεϊμάρ

i

© PrtScr

Ο Νεϊμάρ δίνει μια υπόσχεση για το μέλλον του: Η ομιλία του που λέει πού θα παίξει το 2025

Κώστας Τόπας 13:12 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 01.04.2024

Ο Νεϊμάρ θα εκπληρώσει το συμβόλαιο που έχει μέχρι το 2025 με την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Pro League και στη συνέχεια υποσχέθηκε ότι θα αγωνιστεί σε νέα ομάδα.

Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την Αλ Χιλάλ. Αυτή είναι η υπόσχεση που είχε δώσει πρόσφατα ο Βραζιλιάνος αστέρας για το μέλλον του μετά την εκπλήρωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Σαουδικής Pro League. Μια είδηση ​​που έχει ξεσπάσει στη Βραζιλία στο μέσο ενημέρωσης «UOL» όπου η δημοσιογράφος Γκαμπριέλα Μπρίνο διαβεβαιώνει ποια θα είναι η μοίρα της από το επόμενο έτος 2025, όταν λήγει το τρέχον συμβόλαιό της με την αραβική ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας επέστρεψε στη Βίλα Μπελμίρο για να δει τη Σάντος στον τελικό του Πρωταθλήματος Παουλίστα κόντρα στην Παλμέιρας. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο Νεϊμάρ κατέβηκε στα αποδυτήρια για να δώσει μια ομιλία σε όλους τους παίκτες της ομάδας της Σάντος. Ήταν εκείνη τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ανακάλυψε τις προθέσεις του με μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Προφανώς, σύμφωνα με το «UOL» , αφού χαιρέτησε όλους τους παίκτες έναν προς έναν, ο «Νεϊ» αποκάλυψε τις προθέσεις του στα μέλη της ομάδας σε μια γρήγορη επίσκεψη για να μην χάσουν τη συγκέντρωση τους στον τελικό. Ο Νεϊμάρ θέλει να παίξει ξανά στη Σάντος. Μια υπόσχεση όπου ο Βραζιλιάνος αστέρας είπε ότι θα επιστρέψει το 2025 για να παίξει στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τα «ασπρόμαυρα».

Πληροφορίες που φαίνεται πως έχουν προκαλέσει μεγάλο σάλο στη χώρα, αλλά που ο ίδιος ο Νεϊμάρ δεν θέλησε ούτε να διαψεύσει ούτε να επιβεβαιώσει φεύγοντας από το γήπεδο. Ο Βραζιλιάνος αστέρας δεν απάντησε στις ερωτήσεις των παρόντων δημοσιογράφων και ήταν ο σύμβουλός του που εξήγησε στον Τύπο ότι «δεν μπορούσαν να δώσουν αποκλειστικότητα γιατί δεν είχε συναντηθεί με κανέναν από τον Τύπο», αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.