Θέλει να αποχωρήσει από την Αλ Χιλάλ ο Νεϊμάρ - Οι σκέψεις για επανένωση με Μέσι, Σουάρες στην Ίντερ Μαϊάμι

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ

i

© PS Youtube

Θέλει να αποχωρήσει από την Αλ Χιλάλ ο Νεϊμάρ - Οι σκέψεις για επανένωση με Μέσι, Σουάρες στην Ίντερ Μαϊάμι

Δημήτρης Χούπης 19:26 - 05.03.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της BILD o Νεϊμάρ έχει μπει σε σκέψεις να αποχωρήσει από την Αλ Χιλάλ, με τον ιδανικό για εκείνον προορισμό να είναι η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι και του Σουάρες.

Δεν φαίνεται να κρατάει για αρκετό καιρό η παραμονή του Νεϊμάρ στη Σαουδική Αραβία. Ο Βραζιλιάνος πρώην σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπαρτσελόνα, μερικούς μήνες μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Χιλάλ φαίνεται ότι έχει τάσεις φυγής. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την BILD ο 32χρονος, ενδέχεται να μη φορέσει ξανά τη φανέλα της αραβικής ομάδας.

Καθώς ο τραυματισμός του, τον περασμένο Οκτώβρη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με τη Βραζιλία, μπορεί να τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς. Παράλληλα, όπως υποστηρίζει το γερμανικό Μέσο, ο Νεϊμάρ δεν έχει τη διάθεση να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2025.

Επιθυμία του μάλιστα λέγεται ότι είναι να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Μέσι, τον Λουίς Σουάρες, τον Μπουσκέτς και τον Άλμπα. Οι πέντε τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα με την οποία κατέκτησαν και ένα Champions League και για τον Νεϊμάρ, το να γίνει παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι μοιάζει το ιδανικό σενάριο.

Ωστόσο, όπως έχει γράψει άλλο Μέσο, εκτός της αμερικανικής ομάδας ο Βραζιλιάνος καλοβλέπει και την πιθανότητα να επιστρέψει στη Σάντος. Την ομάδα απ' όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Λέγεται μάλιστα ότι ακόμα και ο πρόεδρος του συλλόγου θα τον ήθελε πίσω στην ομάδα, κάτι που προφανώς θα έκανε χαρούμενους τους φίλους της Σάντος.