Ο Μέσι εκτέλεσε φάουλ και άθελά του πέτυχε ένα μωρό στην κερκίδα (vid)

Η στιγμή της εκτέλεσης του Μέσι

i

© PrtScr

Ο Μέσι εκτέλεσε φάουλ και άθελά του πέτυχε ένα μωρό στην κερκίδα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:03 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 03.03.2024

Ο Λιονέλ Μέσι πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Η Ίντερ Μαϊάμι έστησε «πάρτι» κόντρα στην Ορλάντο Σίτι (5-0), με τους Λουίς Σουάρεζ και Λιονέλ Μέσι να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο θρύλοι της Μπαρτσελόνα αν και έχουν αγωνιστεί μόλις σε τρία ματς μαζί, έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά και να ηγούνται της ομάδας τους.

Αμφότεροι πέτυχαν από δύο γκολ, με τον Ουρουγουανό μάλιστα να μοιράζει και δύο ασίστ προς τους συμπαίκτες του. Ο επιθετικός και πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα, είχε φροντίσει με δύο δικά του γκολ στα πρώτα 11 λεπτά του ματς να βάλει γερές βάσεις νίκης για την ομάδα του Τάτα Μαρτίνο, ενώ έδωσε και την ασίστ για το 3-0 του Τέιλορ.

Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Μέσι που με άλλα δύο γκολ στο 57' και το 62' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και 5-0 αντίστοιχα. Στο τελευταίο γκολ την πάσα στον Αργεντινό την έδωσε ο Σουάρες.

Απίθανο: Ο διαιτητής του Ίντερ Μαϊάμι - Ορλάντο Σίτι αντικαταστάθηκε επειδή ήταν οπαδός της ομάδας του Μέσι
REST OF THE WORLD

12:28 - 03.03.2024

Απίθανο: Ο διαιτητής του Ίντερ Μαϊάμι - Ορλάντο Σίτι αντικαταστάθηκε επειδή ήταν οπαδός της ομάδας του Μέσι

Ο διαιτητής που είχε οριστεί εξ αρχής για την αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι με την Ορλάντο Σίτι, αντικαταστάθηκε επειδή αποκαλύφθηκε ότι ήταν οπαδό της ομάδας του Λιονέλ Μέσι.

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι. Συγκεκριμένα, ο Pulga σημάδεψε άστοχα σε εκτέλεση φάουλ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και άθελά του πέτυχε ένα μωρό που καθόταν στο πέταλο πίσω από την εστία.