Μέσι και Σουάρες κάνουν... πλάκα στο MLS
i

©PrtScr

Μέσι και Σουάρες κάνουν... πλάκα στο MLS

Στέλιος Βαρδάκης 11:07 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 03.03.2024

Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν και οδηγούν την Ίντερ Μαϊάμι στην κορυφή της βαθμολογίας του MLS.

Δίδυμο... φωτιά έχουν βρει στην Ίντερ Μαϊάμι. Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες είναι γνωστό από τα χρόνια της συνύπαρξής τους στην Μπαρτσελόνα ότι βρίσκονται με «κλειστά μάτια». Κάτι παρόμοιο γίνεται ήδη και στο MLS με τους δύο Λατίνους αν και έχουν αγωνιστεί μόλις σε 3 ματς μαζί, να κάνουν τη διαφορά και να ηγούνται της ομάδας τους.

Αμφότεροι πέτυχαν από δύο γκολ στο τελευταίο χρονικά ματς του Μαϊάμι κόντρα στο Ορλάντο με τον Ουρουγουανό μάλιστα να μοιράζει και δύο ασίστ προς τους συμπαίκτες του. Ο επιθετικός και πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα, είχε φροντίσει με δύο δικά του γκολ στα πρώτα 11 λεπτά του ματς να βάλει γερές βάσεις νίκης για την ομάδα του Τάτα Μαρτίνο, ενώ έδωσε και την ασίστ για το 3-0 του Τέιλορ.

Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Μέσι που με άλλα δύο γκολ στο 57' και το 62' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και 5-0 αντίστοιχα. Στο τελευταίο γκολ την πάσα στον Αργεντινό την έδωσε ο Σουάρες.

Εκρηκτικό ξεκίνημα στη σεζόν του MLS για τους δύο σούπερ σταρ. Ο Σουάρες έχει ήδη σημειώσει 2 γκολ και 3 ασίστ σε 3 ματς που έχει αγωνιστεί.

Από την άλλη, ο «θρύλος» της Μπάρτσα και της εθνικής Αργεντινής έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 3 φορές ενώ έχει μοιράσει μία ασίστ σε 3 ματς, επίσης.

Αήττητη παραμένει η Ίντερ Μαϊάμι στο πρωτάθλημα έχοντας μαζέψει 7 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.