Ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε το σπίτι των γειτόνων του επειδή εκείνοι έκαναν πολύ θόρυβο!
i

© PrtScr

Ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε το σπίτι των γειτόνων του επειδή εκείνοι έκαναν πολύ θόρυβο!

Γιάννης Λιβανός 09:13 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 02.03.2024

Ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε κάποτε το σπίτι των γειτόνων του επειδή έκαναν πολύ θόρυβο, σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Μέσι αγωνίζεται σήμερα στην Ίντερ Μαϊάμι, αφού εντάχθηκε στην ομάδα με ελεύθερη μεταγραφή από την Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι.

Η ομάδα του MLS έγινε ο τρίτος σύλλογός του Mέσι μέσα σε δύο χρόνια, με τον οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας να αναγκάζεται να αποχωρήσει το 2021 από την Μπαρτσελόνα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο ισπανικός σύλλογος.

Ο Μέσι και η σύζυγός του απέκτησαν πέρυσι μια έπαυλη οκτώ υπνοδωματίων στη Φλόριντα αξίας 10,8 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς εγκαταστάθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι μια άγνωστη ιστορία που ήρθε στη δημοσιότητα από τον πρώην συμπαίκτη του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, τον Ράκιτιτς.

Όταν ο Μέσι λοιπόν ήταν ακόμη στην Μπαρτσελόνα, λέγεται ότι το σπίτι του βρισκόταν μόλις 12 μίλια μακριά από το Καμπ Νόου και το προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Αλλά σύμφωνα με τον Ράκιτιτς, ο οποίος έπαιξε μαζί με τον Μέσι στην Μπάρτσα από το 2014 έως το 2020, ο Αργεντινός είχε κάποια μικρά προβλήματα όσον αφορά τους γείτονες του!

Ο Κροάτης μίλησε στο εγχώριο πρακτορείο «Novi List» το 2017 για τη ζωή στην Καταλονία, έχοντας εγκατασταθεί στην περιοχή Castelldefels που πολλοί αστέρες της Μπαρτσελόνα αποκαλούσαν και αποκαλούν σπίτι τους.

Συγκεκριμένα ο Ράκιτιτς δήλωσε: «Δεν είχα ποτέ προβλήματα με τους γείτονές μου, σε αντίθεση με τον Μέσι που αναγκάστηκε να αγοράσει το σπίτι του γείτονά του επειδή έκανε πολύ θόρυβο».

Ο Ράκιτιτς, 35 ετών πια, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Saudi Pro League με τη φανέλα της Αλ Σαμπάμπ, στην οποία εντάχθηκε στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι που μας πέρασε, αφήνοντας την Ευρώπη και τη Σεβίλλη.

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το σπίτι που επέλεξε να αγοράσει ο Ράκιτιτς στη Σαουδική Αραβία, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως σίγουρα πρόσεξε αρκετά ποιοι θα είναι οι γείτονες του!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέσι και ο Ράκιτιτς αγωνίστηκαν μαζί στην Μπαρτσελόνα για μία εξαετία, κατακτώντας μεταξύ άλλων τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας, τέσσερα Κύπελλα Ισπανίας, δύο Σούπερ Καπ Ισπανίας, ένα Champions League, ένα Uefa Super Cup και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.