Απίστευτα πράγματα: Ο Εμπαπέ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και πήγε να κάτσει στην εξέδρα με τη μητέρα του (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ & Φαίζα Λαμάρι

i

PrtScr

Απίστευτα πράγματα: Ο Εμπαπέ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και πήγε να κάτσει στην εξέδρα με τη μητέρα του (vid)

Κώστας Τόπας 08:04 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:08 - 02.03.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με τη Μονακό κι αντί να κάτσει στον πάγκο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, πήγε στις εξέδρες για να βρει την μητέρα του και να παρακολουθήσει από εκεί το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε μια ξεχωριστή βραδιά την Παρασκευή (01/03). Ξεκινώντας από την αριστερή πλευρά της επίθεσης και φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού κόντρα στη Μονακό, ο Γάλλος επιθετικός βγήκε στο ημίχρονο από τον Λουίς Ενρίκε. Ενοχλημένος στο αριστερό του πόδι μετά από τάκλιν του Μαριπάν, ο αρχηγός των Παριζιάνων αποσύρθηκε από τον Ισπανό τεχνικό, παρά τον επιθυμία του ίδιου να συνεχίσει στο ματς.

Ετσι, ο Εμπαπέ αντικαταστάθηκε από τον Κόλο Μουανί και ενώ όλοι περίμεναν πως θα κάτσει στον πάγκο, ο 25χρονος Γάλλος αστέρας μετά από μια σειρά από selfie, κατευθύνθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Μονακό για να παρακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο στο πλευρό της Φαίζα Λαμάρι, της μητέρας του.

Επιστρέφοντας στον αγωνιστικό χώρο στο τελευταίο σφύριγμα, ο Εμπαπέ μίλησε στη συνέχεια με τον φίλο του Αχράφ Χακίμι, ο οποίος πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού όταν έφυγε ο Γάλλος από τον αγώνα. Οπως ήταν λογικό, μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Λουίς Ενρίκε κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Παγκόσμιου πρωταθλητή το 2018.

«Είμαι πολύ καιρό στο ποδόσφαιρο, πρέπει να ξέρετε ότι όλα είναι σημαντικά σε αυτό το είδος συλλόγου. Αργά ή γρήγορα θα παίξουμε χωρίς τον Εμπαπέ, πρέπει να το συνηθίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση: Η προετοιμασία του Εμπαπέ εν όψει της μόνιμης μετακόμισής του στη Ρεάλ Μαδρίτης!
LA LIGA

12:41 - 01.03.2024

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση: Η προετοιμασία του Εμπαπέ εν όψει της μόνιμης μετακόμισής του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με την Equipe έχει μιλήσει με τον πρώην συμπαίκτη του στην Παρί, Σέρχιο Ράμος για τη νέα του ζωή στην Ισπανία.

Αυτή η νέα περίεργη βραδιά για τον Εμπαπέ εγείρει ερωτηματικά τέσσερις ημέρες πριν από το σημαντικό ταξίδι της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League κόντρα στη Σοσιεδάδ. Απόδειξη ότι, παρά τη μελλοντική αποχώρηση του Εμπαπέ στο τέλος της σεζόν, οι επόμενες εβδομάδες υπόσχονται να είναι πικάντικες στην γαλλική πρωτεύουσα.