«Κόλλησαν» στο μηδέν Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν

Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν

i

© PrtScr

«Κόλλησαν» στο μηδέν Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν

Πάνος Κορομηλάς 23:58 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 02.03.2024

Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν έμειναν στο μηδέν, στο ματς που άνοιξε την αυλαία για την 24η αγωνιστική της Ligue 1. Λίγες καλές ευκαιρίες και φτωχό θέαμα στο Πριγκιπάτο, σε ένα ντέρμπι που δεν εκπλήρωσε τις υποσχέσεις.

Στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Ligue 1, η Μονακό υποδέχτηκε την Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα ματς που άφηνε υποσχέσεις για γκολ και θέαμα, αλλά δε μας αποζημίωσε τελικά. Οι δύο ομάδες κόλλησαν στο μηδέν, σε μια λευκή ισοπαλία που αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, που παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, 12 βαθμούς πάνω από τη δεύτερη Μπρεστ. Στην τρίτη θέση με 42 βαθμούς συνεχίζει η ομάδα του Χούτερ, που έχασε σημαντική ευκαιρία να προσπεράσει τον σύλλογο της Βρέστης.

Πιο επιθετικά μπήκαν στο ματς οι γηπεδούχοι, θέλοτας να βρουν γκολ από νωρίς. Είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα 15 λεπτά με Μπαλογκάν και Μιναμίνο, όμως ο Ντοναρούμα είχε απάντηση και στις δύο περιπτώσεις.

Στο 26' ο Μπεν Γεντέρ βρήκε δίχτυα, το γκολ όμως δε μέτρησε καθώς καταλογίστηκε οφσάιντ ύστερα από παρέμβαση του VAR.

Ο ίδιος παίκτης είχε την τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου στο 43'. Υποδέχτηκε την πάσα του Μπαλογκάν και εκτέλεσε χωρίς να βρει στόχο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Λουίς Ενρίκε αντικατέστησε τον Κιλιάν Εμπαπέ με τον Κολό Μουανί, σε μια κίνηση που προκάλεσε εντύπωση.

Στον ίδιο ρυθμό κύλησε το ματς, με τους Μονεγάσκους να πατάνε καλύτερα.

Ο Μπαρκολά απείλησε για τους φιλοξενούμενους στο 68', όμως ο Μαγέκι δεν ανησύχησε.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας «είπε όχι» και στην προσπάθεια του Βιτίνια οκτώ λεπτά αργότερα, σε ένα διάστημα που η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πίεσε για να βρει το γκολ της νίκης.

Παρά την κυριαρχία της, δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Μονακό, με αποτέλεσμα να αρκεστεί στην ισοπαλία δίχως τέρματα.

Για την Παρί Σεν Ζερμέν ακολουθεί η ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ (5/3, 22:00), ενώ η Μονακό προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με το Στρασβούργο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (10/3, 16:00).

Νέα γκέλα για την Μπάγερν και ευκαιρία για τη Λεβερκούζεν να... ξεφύγει
BUNDESLIGA

23:38 - 01.03.2024

Νέα γκέλα για την Μπάγερν και ευκαιρία για τη Λεβερκούζεν να... ξεφύγει

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Φράιμπουργκ η Μπάγερν Μονάχου που έμεινε στην ισοπαλία (2-2) και έδωσε την ευκαιρία στην Λεβερκούζεν να ξεφύγει τελείως στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (25ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ