Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση: Η προετοιμασία του Εμπαπέ εν όψει της μόνιμης μετακόμισής του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση: Η προετοιμασία του Εμπαπέ εν όψει της μόνιμης μετακόμισής του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:41 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 01.03.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με την Equipe έχει μιλήσει με τον πρώην συμπαίκτη του στην Παρί, Σέρχιο Ράμος για τη νέα του ζωή στην Ισπανία.

Ένα μεγάλο μετεγγραφικό σίριαλ, αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα. Ο λόγος για αυτό που θα φέρει τον Κιλιάν Εμπαπέ στη Μαδρίτη, αφού όλα δείχνουν πως θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 25χρονος Γάλλος σταρ έχει ενημερώσει την Παρί Σεν Ζερμέν ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ομάδα και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Παρότι ο ίδιος δεν το έχει επιβεβαιώσει από πολλές πηγές θεωρείται «κλειδωμένη» η μεταγραφή του στη «Βασίλισσα».

Την περασμένη εβδομάδα, η εφημερίδα Marca μάλιστα υποστήριξε ότι ο Γάλλος σταρ έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους. Ένα άλλο Μέσο προχωράει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, η Equipe αναφέρει σε σημερινό (01/03) δημοσίευμά της ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει έρθει σε επικοινωνία με τον πρώην συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ράμος για τη νέα του ζωή στην Ισπανία.

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Γάλλος σταρ έχει κάνει ταξίδια με τη μητέρα του, Φαϊζά Λαμαρί, προκειμένου να ενσωματωθούν λίγο στη Μαδρίτη, αλλά και για να βρουν ένα σπίτι. Αυτός που λέγεται ότι θα τον βοηθήσει είναι ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τη ζωή στην ισπανική πρωτεύουσα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει δύο σπίτια στη Μαδρίτη και το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι μπορεί να του πουλήσει το ένα.

Μακρόν σε Εμπαπέ: «Θα μας βάλεις ξανά σε προβλήματα» (vid)
LIGUE 1

08:11 - 28.02.2024

Μακρόν σε Εμπαπέ: «Θα μας βάλεις ξανά σε προβλήματα» (vid)

Πολλές προσωπικότητες, από την πολιτική μέχρι τον επιχειρηματικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του πολιτισμού, προσκλήθηκαν στο παλάτι των Ηλυσίων το απόγευμα της Τρίτης (27/02) με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Εμίρη του Κατάρ. Ανάμεσά τους και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ωστόσο ο Ράμος, δεν είναι ο μόνος που θα βοηθήσει τον Εμπαπέ να βρει τα πατήματά του στη Μαδρίτη. Ο συμπαίκτης του στην Παρί, Ασράφ Χακίμι, ζούσε για πολλά χρόνια στην ισπανική πόλη, οπότε τη γνωρίζει αρκετά καλά. Στόχος λοιπόν του Εμπαπέ, αλλά και της μητέρας του, η οποία έχει κάνει κάνει πολλά ταξίδια στη Μαδρίτη, είναι να τα έχουν όλα έτοιμα μέχρι το τέλος της σεζόν. Προκειμένου το μόνο που να χρειαστεί να κάνει ο Γάλλος σταρ, είναι να πάρει τις βαλίτσες του και να μετακομίσει μόνιμα στην Ισπανία.