Φίγκο: «Ήμουν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, θα είχα θέση και στη φετινή Ρεάλ»

Φίγκο: «Ήμουν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, θα είχα θέση και στη φετινή Ρεάλ»

Ο Λούις Φίγκο σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη νέα γενιά των Galacticos με αφορμή τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ.

Μία ιδιαίτερα απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Λουίς Φίγκο. O Πορτογάλος θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε τη νέα γενιά των Galacticos με αφορμή τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ και παράλληλα εξήρε την γρήγορη προσαρμογή του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη «Βασίλισσα».

Μάλιστα απάντησε αφοπλιστικά όταν ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος θα είχε θέση σε αυτή την ομάδα: «Συνήθως δεν μιλώ για τον εαυτό μου, αλλά ήμουν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αν δεν είχα θέση σε μια οποιαδήποτε ομάδα, το ποδόσφαιρο θα ήταν χειρότερο.

Ή αυτοί που με επέλεξαν θα ήταν πολύ κακοί. Θα σήμαινε δηλαδή ότι δεν καταλάβαιναν το ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά τον Μπέλιγχαμ είπε: «Είναι εντυπωσιακό, στην ηλικία του δείχνει ωριμότητα, γνωρίζαμε ήδη την ποιότητα, αλλά το να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα σε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, σε μια ομάδα, είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

H La Liga θα μηνύσει τη Ρεάλ για την πίεση που ασκεί στη διαιτησία (vid)
LA LIGA

16:02 - 28.02.2024

H La Liga θα μηνύσει τη Ρεάλ για την πίεση που ασκεί στη διαιτησία (vid)

Κατηγορούμενη από πολλούς συλλόγους ότι ασκεί πίεση στη διαιτησία μέσω του τηλεοπτικού της καναλιού, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο του Χαβιέρ Τέμπας, προέδρου του ισπανικού πρωταθλήματος, ο οποίος ανακοινώνει ότι θα κινηθεί νομικά.

Στη συνέχεια σχολίασε τη συμφωνία με τον Εμπαπέ: «Τα νέα για τους Galacticos δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, αλλά χωρίς αμφιβολία η Ρεάλ έχει μια υπέροχη γενιά ποδοσφαιριστών. Είναι ταλαντούχοι νέοι. Πρέπει να δεις τα αποτελέσματα, πέρα από το ταλέντο, αυτό που μένει στο ποδόσφαιρο στο τέλος είναι η νίκη, είναι τα αποτελέσματα. Είναι το πιο σημαντικό».