Επική δήλωση του Κρόος για τον διαιτητή του Ρεάλ - Σεβίλλη: «Ο Θεός τα βλέπει όλα, ίσως γι’ αυτό τραυματίστηκε»

Επική δήλωση του Κρόος για τον διαιτητή του Ρεάλ - Σεβίλλη: «Ο Θεός τα βλέπει όλα, ίσως γι’ αυτό τραυματίστηκε»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:13 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 28.02.2024

Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, ο οποίος εξοργίστηκε με τον διαιτητή, Ντίαθ ντε Μέρα που διηύθυνε το ματς με τη Σεβίλλη έκανε μία απίστευτη δήλωση.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Τόνι Κρόος ήρεμο, αλλά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σεβίλλη ο Γερμανός μέσος έγινε έξω φρενών.

Συγκεκριμένα, στο 35ο λεπτό του ματς αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Ντίαθ ντε Μέρα, καθώς εξοργίστηκε που ο ρέφερι θεώρησε πως έκανε φάουλ στον Λοΐκ Μπαντέ και διαμαρτυρήθηκε.

Πράγματι, καθώς ο Λοΐκ Μπαντέ έπεφτε στο έδαφος, ο Κρόος φωνάζει στον διαιτητή κάνοντας του χειρονομίες με τα χέρια του ότι έβγαινε από το παιχνίδι. Το μόνο όμως που πήρε ήταν η απάντηση του διαιτητή, βγάζοντας την κάρτα από την τσέπη του. Ο Κρόος έγινε έξαλλος με τον διαιτητή και μάλιστα προσπάθησε να τον συγκρατήσει κι ο πρώην συμπαίκτης του στη «Βασίλισσα», Σέρχιο Ράμος.

Λίγες μέρες αργότερα ο Γερμανός μέσος βρήκε… απόλυτη ελευθερία έκφρασης στο podcast Einfach mal Luppen, που έχει μαζί με τον αδερφό του, και δεν ξέχασε να αναφερθεί στον Ντίαθ ντε Μέρα, τον οποίο μάλιστα... περιποιήθηκε, λέγοντας τα εξής:

«Διάβασα κάπου: αν ο Τόνι Κρόος και ο Κάρλο Αντσελότι έχουν δει κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία, τότε κάτι δεν πάει καλά, τότε κάτι πρέπει να πάει στραβά.

Δεν είμαι κάποιος που του αρέσει να ασχολείται με τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα, και ποτέ δεν το κάνω αυτό... αλλά ήταν πάρα πολύ», συνέχισε ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αναλύει τη δουλειά του διαιτητή στο ματς του Μπερναμπέου. «Νομίζω ότι σε όλο το πρώτο ημίχρονο μας χρέωσαν για οτιδήποτε, ήταν οριακά φάουλ. Ακόμα και πράγματα που δεν ήταν καθόλου φάουλ. Αυτό που με θύμωσε τόσο πολύ για την ενέργειά μου ήταν ότι στην πραγματικότητα βρισκόμουν ένα μέτρο μακριά. Αυτό ήταν τρελό. Ουσιαστικά απομακρύνθηκα από τον αντίπαλο. Τον βλέπω να αρχίζει να ντριμπλάρει στη δική του περιοχή και απλά θέλει να συγκρουστεί μαζί μου. Στη συνέχεια, απομακρύνομαι ακόμη και για να μην έχει μεγάλη επαφή μαζί μου, αλλά ο διαιτητής το αγνόησε».

Σύμφωνα με τον Κρόος, η μοίρα… τιμώρησε τον διαιτητή, ο οποίος τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον τέταρτο διαιτητή: «Ο Θεός τα βλέπει όλα και μάλλον τότε τραυματίστηκε η γάμπα του» και συνέχισε λέγοντας: «Είχαμε μόλις δύο ή τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Πραγματικά έκανε τα πάντα λάθος, τραυματίστηκε τη λάθος στιγμή. Πρέπει να πούμε ότι ο τέταρτος διαιτητής είναι πολύ καλύτερος διαιτητής. Έκανε καλή δουλειά»,

Θυμίζουμε ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σεβίλλη, Ντίαθ ντε Μέρα, τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον τέταρτο διαιτητή, Κάρλο Φερνάντεθ Μπουέργο.