Ώρα αποφάσεων για Σεβίλλη και Σέρχιο Ράμος - Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του

Ώρα αποφάσεων για Σεβίλλη και Σέρχιο Ράμος - Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:30 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 27.02.2024

Η ώρα των αποφάσεων για τη Σεβίλλη έφτασε, καθώς το συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος τελειώνει το καλοκαίρι. Ποια είναι τα δεδομένα για το μέλλον του.

Η Σεβίλλη έχει 12 παιχνίδια για να διορθώσει την καταστροφή της σεζόν, να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να αρχίσει να σκέφτεται μια ανασυγκρότηση με λίγους οικονομικούς πόρους και πάρα πολλούς παίκτες με μεγάλους μισθούς για τη νέα πραγματικότητα του συλλόγου.

Λίγους μήνες, μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου ο Σέρχιο Ράμος θα έχει αρκετό χρόνο για να σκεφτεί τι θέλει να κάνει με το μέλλον του. Ο Ισπανός διεθνής υπέγραψε με τη Σεβίλλη για έναν μόνο χρόνο.

Σε συλλογικό επίπεδο ήταν μια καταστροφή λόγω της κακής σεζόν της ομάδας. Σε ατομικό επίπεδο, ο Ράμος είναι γενικά ευχαριστημένος με την απόδοσή του και ο σύλλογος πιστεύει ακριβώς το ίδιο.

Επιπλέον, τον βλέπουν ως ηγέτη των αποδυτηρίων και 100% αφοσιωμένο στις ανάγκες τόσο της ομάδας όσο και της ίδιας της οντότητας. Μένει να μάθουμε τις προθέσεις του Ράμος.

Το όνειρό του ήταν να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σεβίλλης και το πέτυχε, παίζοντας αγώνες Champions League στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ωστόσο το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ισπανός μένει ελεύθερος. Ο Ράμος ξέρει ότι του τελειώνουν οι ευκαιρίες να δεχτεί τέτοιου είδους προτάσεις και να «τσεπώσει» ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Επομένως, θα είναι αυτός που θα αποφασίσει τι θα κάνει με το μέλλον του.

Ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίντο Καράσκο, έχει εξαιρετική σχέση με τον Σέρχιο Ράμος. Ήταν ο ίδιος που οδήγησε τη διαπραγμάτευση με τον σέντερ μπακ μέρες μετά το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου και που βοήθησε τη φυσιογνωμία του να αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία στη δομή της ομάδας.

Οι εργαζόμενοι του συλλόγου επαινούν επίσης την εγγύτητα και την καλή μεταχείριση του Ράμος, πολύ μακριά από την εικόνα της υποτιθέμενης αλαζονείας ή των αστεριών που θα μπορούσε να είχε φέρει στην ομάδα.