Μακρόν σε Εμπαπέ: «Θα μας βάλεις ξανά σε προβλήματα» (vid)

Εμανουέλ Μακρόν & Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Μακρόν σε Εμπαπέ: «Θα μας βάλεις ξανά σε προβλήματα» (vid)

Κώστας Τόπας 08:11 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:11 - 28.02.2024

Πολλές προσωπικότητες, από την πολιτική μέχρι τον επιχειρηματικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του πολιτισμού, προσκλήθηκαν στο παλάτι των Ηλυσίων το απόγευμα της Τρίτης (27/02) με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Εμίρη του Κατάρ. Ανάμεσά τους και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Αρκετοί εκπρόσωποι του αθλητικού κόσμου ήταν προσκεκλημένοι στα Ηλύσια το απόγευμα της Τρίτης (27/02) στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου που διοργανώθηκε για την επίσκεψη του Εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπεν Χαμάντ Αλ Θάνι, στη Γαλλία. Προφανώς, το αστέρι της εθνικής Γαλλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ τράβηξε την προσοχή.

Η υποδοχή του στα Ηλύσια από τον Εμίρη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έκανε γρήγορα τον γύρο των κοινωνικών δικτύων. «Θα μας βάλεις ξανά σε προβλήματα», είπε ο Μακρόν στον Εμπαπέ, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό ο ακριβές πλαίσιο αυτής της πρότασης. Ο Εμίρης του Κατάρ, στο τέλος αυτής της ανταλλαγής, είπε «καλή τύχη» στον παίκτη.

Ο Εμπαπέ φέρεται να ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη, για λογαριασμό της Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι, μόλις λήξει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Από εκεί και πέρα, στην ομιλία του, ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε αρκετές αναφορές στον αθλητισμό, ιδιαίτερα σε αυτόν τον χαμένο τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, στο Κατάρ. Κατά την ομιλία του, ο Εμίρης του Κατάρ εξήρε επίσης τις προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 και επανέλαβε ότι το Κατάρ θα είναι παρόν για να «συνεργαστεί» στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Λίγο σαν τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.