Καλεσμένος του Μακρόν σε επίσημο δείπνο ο Εμπαπέ (vids)

Καλεσμένος του Μακρόν σε επίσημο δείπνο ο Εμπαπέ (vids)

Στέλιος Βαρδάκης • 22:25 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 23.05.2024

Στα Ηλύσια Πεδία βρέθηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ήταν καλεσμένος του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Μετά από πρόσκληση του Εμανουέλ Μακρόν, ο Κιλιάν Εμπαπέ επισκέφτηκε τα Ηλύσια Πεδία. Συγκεκριμένα, ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καλεσμένος του Γάλλου προέδρου σε επίσημο δείπνο προς τιμή του Εμίρη του Κατάρ, Αλ Θάνι, ενώ το παρών έδωσε και ο διοικητικός ηγέτης των Παριζιάνων, Αλ Κελαϊφί.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο 25χρονος επιθετικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ενημέρωσε πως δεν θα προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του και όπως όλα δείχνουν θα γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, με τα διεθνή ΜΜΕ να ισχυρίζονται ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η σχέση του Κιλιάν Εμπαπέ με τον Εμανουέλ Μακρόν είναι πολύ καλή. Μάλιστα, ο Γάλλος πρόεδρος ήταν αυτός που τον έπεισε να παραμείνει στη γαλλική ομάδα πριν δύο χρόνια, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τα πάντα για να τον κάνει δικό της.

Και ποιος να την κοντράρει: Η Ρεάλ φτιάχνει την απόλυτη Dream Team για την επόμενη σεζόν και όλοι έχουν την ίδια απορία!
LA LIGA

14:43 - 26.02.2024

Και ποιος να την κοντράρει: Η Ρεάλ φτιάχνει την απόλυτη Dream Team για την επόμενη σεζόν και όλοι έχουν την ίδια απορία!

Κιλιάν Εμπαπέ, Τζουντ Μπέλιγχαμ, Αλφόνσο Ντέιβις. Μερικά ονόματα αστέρων που θα απαρτίζουν το ρόστερ της Ρεάλ από τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει βάλει ήδη τις βάσεις για την επόμενη χρονιά και είναι ήδη ξεκάθαρο ότι οι «μερένχες» έχουν μια ομάδα «διψασμένη» για τίτλους μέχρι την επόμενη δεκαετία. Το ερώτημα είναι ένα. Ποιος θα την σταματήσει;

Τη φετινή σεζόν ο Εμπαπέ μετρά 32 γκολ και 7 ασίστ σε 32 συμμετοχές με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη του Γάλλου σούπερ σταρ στα Ηλύσια Πεδία: