Η απίστευτη ζωή του Ρομπέρτο Κάρλος: Έχει 11 παιδιά και βλέπει τα τρία! - «Με ρωτούν αν έχει πεθάνει ο πατέρας τους»

Ρομπέρτο Κάρλος

i

©PrtScr

Η απίστευτη ζωή του Ρομπέρτο Κάρλος: Έχει 11 παιδιά και βλέπει τα τρία! - «Με ρωτούν αν έχει πεθάνει ο πατέρας τους»

Στέλιος Βαρδάκης 12:39 - 29.02.2024

Ο Ρομπέρτο Κάρλος είναι από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο οποίος όμως έχει μία πολυτάραχη εξωγηπεδική ζωή καθώς φαίνεται να έχει αρκετές συζύγους και παιδιά πολλά από τα οποία δεν μπορεί καν να τα δει.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους πρώην ποδοσφαιριστές. Έχει μία πολύ πλούσια καριέρα στην πλάτη του όπου κατάφερε να κατακτήσει τα πάντα τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και με την εθνική Βραζιλίας.

Αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο το 2012 όταν αγωνιζόταν στην Ανζί αλλά το 2015 αγωνίστηκε στην Ντέλι Ντάιναμονς της Ινδίας ως παίκτης προπονητής. Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε το 2012 από την Ανζί ως βοηθός προπονητή, έπειτα πήγε στην Σίβασπορ ως πρώτος και μετά στην Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ για να καταλήξει στην Ινδία. Έκτοτε δεν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο ξανά.

Η πολυτάραχη εξωγηπεδική του ζωή:

Ο Βραζιλιάνος πρώην αριστερός μπακ, μπορεί εντός γηπέδου να ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες, η ζωή του όμως έξω από αυτό ήταν ιδιαιτέρως ταραχώδες. Είχε πολλούς συζύγους και μάλιστα γίνεται λόγος ότι έχει διψήφιο αριθμό παιδιών.

Καθώς ήταν καλεσμένος σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό στη Βραζιλία, ο Ρομπέρτο ​​Κάρλος μίλησε γι' αυτό αναφέροντας πως υποφέρει επειδή δεν μπορεί να δει ένα από τα παιδιά του, μετά από μήνυση από πρώην συντρόφους του.

Η πρώτη ήταν η Βραζιλιάνα Barbara Turler, η οποία κατέθεσε αίτηση παραμέλησης καθώς δεν λάμβανε διατροφή για τα δύο παιδιά της. Αυτή η νομική διαδικασία ενθάρρυνε αργότερα την Ουγγρική Alexandra Fedra να κάνει το ίδιο. Η Μεξικανή Dora Robles δεν έχει προβεί σε καμία νομική ενέργεια, αλλά ισχυρίζεται ότι και αυτή δεν έχει λάβει δικαστική διαταγή διατροφής παιδιών.

«Ο γιος μου με ρωτάει αν πέθανε ο πατέρας του», φέρεται να είπε η Βραζιλιάνα Τούρλερ, αναφερόμενη στο γεγονός ότι τα παιδιά της δεν γνωρίζουν καν τον πατέρα τους.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος υπερασπίστηκε τον εαυτό του υποστηρίζοντας ότι όλα ήταν ψέματα και ο Βραζιλιάνος εξακολουθεί να προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα, αλλά χωρίς δικηγόρο.

Κάποτε, το Δικαστήριο του Ρίο ντε Τζανέιρο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του πρώην ποδοσφαιριστή σε σχέση με τη διατροφή των παιδιών, αλλά φαίνεται ότι πάλεψε την υπόθεση και συμφώνησε να τηρήσει τις οικονομικές προθεσμίες.