Ο Γκουαρντιόλα  πρότεινε στην Μπαρτσελόνα τον Ντε Τσέρμπι για επόμενο προπονητή

Γκουαρντιόλα και Ντε Τσέρμπι

i

©PrtScr

Ο Γκουαρντιόλα πρότεινε στην Μπαρτσελόνα τον Ντε Τσέρμπι για επόμενο προπονητή

Στέλιος Βαρδάκης 21:16 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 01.03.2024

Ο Γκουαρντιόλα φαίνεται να έχει προτείνει τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει τον Τσάβι την επόμενη σεζόν.

Πεπ Γουαρντιόλα και Μπαρτσελόνα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, με τον Καταλανό κόουτς να έχει τιμήσει τους «μπλαουγκράνα» τόσο από το πόστο του ποδοσφαιριστή όσο και από αυτό του προπονητή, γράφοντας την δική του ιστορία με τον σύλλογο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Χουάν Λαπόρτα, φαίνεται να ήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι και να ζήτησε την γνώμη σχετικά με τον επόμενο προπονητή του καταλανικού συλλόγου.

Ο Τσάβι, ο οποίος ήταν παίκτης όταν στην Μπαρτσελόνα ήταν προπονητής ο Γκουαρντιόλα, θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς όπως ο ίδιος έχει δηλώσει.

Όπως συνεχίζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Γκουαρντιόλα πρότεινε στον Λαπόρτα να κυνηγήσει την περίπτωση του Ροπμπέρτο Ντε Τσέρμπι που βρίσκεται αυτή τη στιγμή την Μπράιτον.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ισπανός προπονητής έχει εκθειάσει κατά το παρελθόν, την δουλειά του Ολλανδού κόουτς με την αγγλική ομάδα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.