Σοκάρει η σημερινή εικόνα του Νεϊμάρ (pics)

Ο Νεϊμάρ πριν και μετά

i

© Intime

Σοκάρει η σημερινή εικόνα του Νεϊμάρ (pics)

Πάνος Κορομηλάς 17:54 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 16.02.2024

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στις προπονήσεις της Αλ Χιλάλ με παραπάνω κιλά και η εικόνα του κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας συζητήσεις.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στις προπονήσεις, τέσσερις μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός. Ο Βραζιλιάνος σταρ είχε χτυπήσει σε έναν αγώνα της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Ουρουγουάη τον Οκτώβριο του 2023 και όπως είχε γνωστοποιήσει αρχικά η Αλ Χιλάλ θα έμενε εκτός δράσης για 10 μήνες.

Ύστερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου και προσθίου χιαστού στο αριστερό γόνατο. 

Το διάστημα που έμεινε εκτός ολοκληρώθηκε και ο Νεϊμάρ πάτησε για πρώτη φορά γήπεδο, ώστε να ξεκινήσει τις απαραίτητες ασκήσεις αποκατάστασης και να ενταχθεί σιγά σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων. Η εικόνα του όμως είναι τελείως διαφορετική από αυτή που τον έχουμε συνηθίσει.

Ο ίδιος εμφανίστηκε με αρκετά παραπανίσια κιλά, θυμίζοντας στο ελάχιστο τον παίκτη που εντυπωσίαζε στο παρελθόν με τη φανέλα των Μπαρτσελόνα και  Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν δείχνει να βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης και το μόνο βέβαιο είναι πως θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος για να ενταχθεί ξανά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αλ Χιλάλ.