Η Αλ Χιλάλ ανακοινώνει την επιστροφή του Νεϊμάρ (vid)

Νεϊμάρ

i

PrtScr

Η Αλ Χιλάλ ανακοινώνει την επιστροφή του Νεϊμάρ (vid)

Κώστας Τόπας 08:13 - 13.02.2024

Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας μοιράστηκε στα κοινωνικά του δίκτυα εικόνες από την άφιξη του Νεϊμάρ στο Ριάντ, ενώ συνεχίζει να αναρρώνει από τον τραυματισμό του.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε. Αφού βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της φυσικής του κατάστασης, της κρουαζιέρας του και των διαφόρων επικρίσεων που δέχτηκε, ο Βραζιλιάνος αστέρας επιστρέφει στο Ριάντ, όπως έχει δείξει η Αλ Χιλάλ στα κοινωνικά της δίκτυα.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter της ομάδας, μπορείτε να δείτε τον Νεϊμάρ να προσγειώνεται στο αεροδρόμιο του Ριάντ, καλύπτοντας μέρος του προσώπου του με φούτερ και γυαλιά ηλίου, ενώ διατηρεί ένα σοβαρό πρόσωπο. Στο βίντεο φαίνεται επίσης ο άλλοτε αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν να λαμβάνει μια σειρά από δώρα καλωσορίσματος, όπως λουλούδια και να υπογράφει μπλουζάκια.

Ο Νεϊμάρ κάνει σκέψεις για επιστροφή στην πατρίδα του και την αγαπημένη του Σάντος - Τον θέλει και ο πρόεδρος
REST OF THE WORLD

13:57 - 12.02.2024

Ο Νεϊμάρ κάνει σκέψεις για επιστροφή στην πατρίδα του και την αγαπημένη του Σάντος - Τον θέλει και ο πρόεδρος

Ο Νεϊμάρ σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει εκεί όπου όλα ξεκίνησαν, στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο λόγος φυσικά για τη Σάντος, με τον πρόεδρο της ομάδας να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον από τις δύο πλευρές για επανένωση.

Ο Νεϊμάρ συνεχίζει να αναρρώνει από τη ρήξη του πρόσθιου χιαστού και του μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, που υπέστη στον αγώνα της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη. Αναμένεται να αναρρώσει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αντιμετωπίζοντας την επόμενη σεζόν.