Ο Νεϊμάρ χάνει στο πόκερ και... χαλιέται (vid)
i

©print screen

Ο Νεϊμάρ χάνει στο πόκερ και... χαλιέται (vid)

Sportal newsroom 18:49 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 29.03.2023

Ο Νεϊμάρ φαίνεται σε ένα βίντεο να... στραβώνει που έχασε τα λεφτά του μετά από ένα παιχνίδι πόκερ.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται ακόμα στα «πιτς» μετά το χειρουργείο που είχε κάνει για την αποκατάσταση του αστραγάλου του. Ο Βραζιλιάνος είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ, όπου είχε γυρίσει άσχημα τον αστράγαλό του και είχε πάθει μερική ρήξη συνδέσμων. Η αρχική εκτίμηση για τον χρόνο απουσίας του ήταν τρεις με τέσσερις εβδομάδες, παρόλα αυτά οι γιατροί έκριναν ότι χρειαζόταν χειρουργείο προκειμένου να μην έχει περεταίρω προβλήματα στο πόδι του. 

Παρόλα αυτά ο 31χρονος θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν. Κάπως έτσι ο μεσοεπιθετικός της γαλλικής ομάδας πρέπει να βρει έναν τρόπο να περνάει την ώρα του. Απ' ότι φαίνεται τον έχει βρει και αυτός είναι το... πόκερ. Ο Βραζιλιάνος είναι γνωστό ότι έχει πάθος με το συγκεκριμένο παιχνίδι και βρίσκει συχνά τρόπους να το δείχνει.

Παρόλα αυτά δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα για τον ίδιο. Ένα βίντεο δείχνει τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να παίζει πόκερ και να χάνει λεφτά. Ως αποτέλεσμα αυτού ο 31χρονος δείχνει να χαλιέται με αυτή τη ροή του παιχνιδιού. Πράγμα λογικό, σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει λεφτά. 

Ο Νεϊμάρ μετά από το πρώτο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν για τη φάση των «16» του Champions League εθεάθη σε τουρνουά πόκερ. Το συμβάν αυτό έφερε την αντίδραση μερικών παικτών, όπως ο Εμπαπέ ο οποίος είχε κάνει γνωστή αυτή την είδηση.