Η αποκατάσταση του Νεϊμάρ στον χειρουργημένο του αστράγαλο έχει Μπομπ Μάρλεϊ και «Three Little Birds»

Νεϊμάρ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Η αποκατάσταση του Νεϊμάρ στον χειρουργημένο του αστράγαλο έχει Μπομπ Μάρλεϊ και «Three Little Birds»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:12 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 26.03.2023

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νειμάρ εξακολουθεί να αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Ο Νεϊμάρ συνεχίζει την αποθεραπεία του δεξιού αστράγαλου μετά τον τραυματισμό που ανάγκασε τον Βραζιλιάνο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Κατάρ, νωρίτερα αυτό το μήνα μετά από σύσταση των γιατρών της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Βραζιλιάνος σταρ μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του ένα βίντεο στο οποίο, με φόντο το γνωστό τραγούδι του Bob Marley «Three Little Birds», δείχνοντας με αυτό το τρόπο την αποκατάσταση του δεξιού αστραγάλου του.

Στο βίντεο φαίνεται ότι ο Νεϊμάρ φοράει μικρούς επιδέσμους τοποθετημένους στην τραυματισμένη περιοχή ενώ ένα χέρι, πιθανότατα από τον φυσικοθεραπευτή του, τον βοηθά κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω. 

Ο 31χρονος χειρουργήθηκε στις 10 Μαρτίου στο Κατάρ στον τραυματισμό του δεξιού συνδέσμου στον αστράγαλο, μια επέμβαση που πήγε πολύ καλά, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, η Παρί Σεν Ζερμέν

Η χειρουργική επέμβαση έγινε στην κλινική ASPETR στη Ντόχα και έγινε από τρεις γιατρούς, ένας εκ των οποίων ήταν ο Ροντρίγκο Λάσμαρ της Εθνικής Βραζιλίας, ανέφερε σε ανακοίνωσή της γαλλικής ομάδας. 

Ο Νεϊμάρ έμεινε εκτός για περίπου 731 ημέρες κατά τη διάρκεια της θητείας του στον γαλλικό σύλλογο, δηλαδή δύο ολόκληρα χρόνια, λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο που έμεινε εκτός για αυτόν τον τελευταίο τραυματισμό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήγε στη Παρί Σεν Ζερμέν τη σεζόν 2017/18. 

Από αγωνιστική άποψη, ο άσος της γαλλικής ομάδας έχει χάσει συνολικά 104 παιχνίδια με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος έχει παίξει 173 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, που σημαίνει ότι ο αρχηγός της «σελεσάο» έχει τραυματιστεί στο 37,5% περίπου των αγώνων στους οποίους ήταν διαθέσιμος για την παριζιάνικη ομάδα.