Η Παρί θέλει να ξεφορτωθεί τρεις σταρ και ομάδες της Σαουδικής Αραβίας τους «γλυκοκοιτάζουν»

Νεϊμάρ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Η Παρί θέλει να ξεφορτωθεί τρεις σταρ και ομάδες της Σαουδικής Αραβίας τους «γλυκοκοιτάζουν»

Sportal newsroom 18:09 - 24.03.2023

Όπως αναφέρει η MARCA η Παρί θέλει να ξεφορτωθεί τρεις σταρ της ομάδας και οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας τους «γλυκοκοιτάζουν».

Αρκετό θέμα έχει γίνει με το μέλλον τριών παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν και κυρίως αυτό του Λιονέλ Μέσι. Δημοσιεύματα είχαν κάνει λόγο για αποχώρηση του Αργεντινού σταρ και του Νεϊμάρ το καλοκαίρι. Για τον Βραζιλιάνο είχε ειπωθεί μάλιστα ότι είχε τσακωθεί με τον Λουίς Κάμπος, τον άνθρωπο που κανονίζει τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις της ομάδας.

Οι μνηστήρες για τον Λίο είναι πολλοί. Από την Μπαρτσελόνα, που ακούγεται πάρα πολύ έντονα, μέχρι και την Αλ Χιλάλ. Η τελευταία περίπτωση όμως έχει απορριφθεί όπως είχε αναφέρει η Sport, καθώς στο μυαλό του Αργεντινού δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. 

Την ίδια ώρα όπως φαίνεται η διοίκηση της Παρί θέλει να ξεφορτωθεί τους σταρ της και να ακολουθήσουν τα βήματα του Κριστιάνο Ρονάλντο, που πήρε μεταγραφή στην Αλ Νασρ. Ο ένας είναι ο Νεϊμάρ και ο άλλος είναι ο Σέρχιο Ράμος, ενώ ο τρίτος είναι ο Μέσι. Όπως αναφέρει η MARCA έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού. 

Αντίθετα η αντίπαλος της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλ Χιλάλ είχε ως πρώτο στόχο τον Μέσι, αλλά από τη στιγμή που εκείνος, όπως φαίνεται δεν επιθυμεί αυτή την μεταγραφή, τότε θα κάνει κίνηση για τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από το Παρίσι, αλλά θα είναι ανοιχτός σε διαπραγμάτευση με την αραβική ομάδα.