Νασέρ Αλ Κελαϊφί για τις επεκτάσεις των Μέσι, Εμπαπέ και Ράμος: «Δεσμευόμαστε να τους δούμε να συνεχίζουν στην Παρί»

Κιλιάν Εμπαπέ & Λιονέλ Μέσι

i

Κιλιάν Εμπαπέ & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Peter Kneffel/picture alliance via Getty Images/Ideal Images

Νασέρ Αλ Κελαϊφί για τις επεκτάσεις των Μέσι, Εμπαπέ και Ράμος: «Δεσμευόμαστε να τους δούμε να συνεχίζουν στην Παρί»

Κώστας Τόπας 08:54 - 25.03.2023

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον των Κιλιάν Εμπαπέ, Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος στον γαλλικό σύλλογο.

Σε συνέντευξή του στη Marca αυτή την Παρασκευή, ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί μίλησε για τις επεκτάσεις συμβολαίων των Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Σέρχιο Ράμος. Αυτά είναι τρία θέματα που θα απασχολήσουν περισσότερο τους Παριζιάνους τις επόμενες εβδομάδες.

«Ο κόσμος θέλει να μάθει τι συμβαίνει. Έχουμε δεσμευτεί να τους δούμε να συνεχίζουν. Θα εξετάσουμε τις επιλογές μας και πώς να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί. Δεν πρόκειται να κάνουμε λάθη. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να επικεντρωθούμε τώρα στη σεζόν μας. Επίσης, εστιάζουμε στα νεαρά ταλέντα. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στον σύλλογο και στη μεταμόρφωση του μέλλοντος εντός της Ακαδημίας», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Παρί στην «Marca».

Μετά την ανανέωση του συμβόλαιο του ο Εμπαπέ δεσμεύεται με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2024. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι κλειστό, αλλά υπάρχει, προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Η κατάσταση είναι ακόμη πιο επιτακτική για τον Μέσι και τον Ράμος. Τα συμβόλαια των δύο παικτών λήγουν στο τέλος της σεζόν κι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το μέλλον τους.

Σε ό,τι αφορά τον «Pulga», υπάρχει καταρχήν συμφωνία για επέκταση συμβολαίου εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ωστόσο, αρκετές λεπτομέρειες απομένουν να διευθετηθούν και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται.