Ανατριχιαστικό: Παίκτης του NFL έκανε τόσο σκληρό μαρκάρισμα που τιμωρήθηκε για όλη τη σεζόν! (vid)

Η στιγμή του μαρκαρίσματος

i

© PrtScr

Ανατριχιαστικό: Παίκτης του NFL έκανε τόσο σκληρό μαρκάρισμα που τιμωρήθηκε για όλη τη σεζόν! (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:02 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 19.12.2023

Ο παίκτης των Πίτσμπουργκ Στίλερς, Νταμοντάι Καζί, γνώρισε μία από τις βαριές τιμωρίες του πρωταθλήματος, έπειτα από ένα σκληρό μαρκάρισμα που πραγματοποίησε.

Τέλος η σεζόν για τον Νταμοντάι Καζί! 

Όπως έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια αρχή του NFL, ο παίκτης των Πίτσμπουργκ Στίλερς τιμωρήθηκε για όλη τη χρονιά, καθώς κατά τη διάρκεια της τελευταίας αναμέτρησης πραγματοποίησε ένα από τα πιο σκληρά φάουλ που έχουμε δει. 

Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, το μαρκάρισμα του Καζί ήταν τόσο σκληρό που ανάγκασε τους ιθύνοντες του πρωταθλήματος να ενεργοποιήσουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας και κατ΄ επέκταση αποφάσισαν να τον αποβάλλουν από το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

Μάλιστα, η τιμωρία του δεν αποκλείεται να επεκταθεί και για τα play offs, αν και εφόσον η ομάδα πάρει την πρόκριση για αυτά. 

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα είδαμε κάτι αντίστοιχο και στο χόκεϊ.

Ο παίκτης των Ντιτρόιτ Ρεντ Γουίνγκς, Ντίλαν Λάρκιν, βρέθηκε πεσμένος σε κανονικά ροή παιχνιδιού. Ένας αντίπαλος στην προσπάθεια του να πάρει τη μπάλα, τον χτύπησε στο κεφάλι, με τον παίκτη να μένει αναίσθητος για περίπου ένα λεπτό. Μόλις συνήλθε, σηκώθηκε και μεταφέρθηκε με τη βοήθεια των συναθλητών του στα αποδυτήρια.

Tags: