Σοκ για τερματοφύλακα της Παρί: Κλέφτες επιτέθηκαν στη γυναίκα του κι απείλησαν τα παιδιά του με μαχαίρι

Αλεξάντρ Λετεγιέ

i

©Photo by ANP via Getty Images/Ideal Images

Σοκ για τερματοφύλακα της Παρί: Κλέφτες επιτέθηκαν στη γυναίκα του κι απείλησαν τα παιδιά του με μαχαίρι

Κώστας Τόπας 10:47 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 19.12.2023

Ο τρίτος τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλεξάντρ Λετεγιέ και οι συγγενείς του έπεσαν θύματα βίαιων διαρρηκτών κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο Αλεξάντρ Λετεγιέ, τρίτος τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, και οι συγγενείς του έγιναν στόχος βίαιων διαρρηκτών στο σπίτι τους τα ξημερώματα της Τρίτης (19/12). Οπως αναφέρει το «RMC Sport» γύρω στις 2 π.μ., ο 33χρονος κίπερ και η σύντροφός του ξύπνησαν από την ενεργοποίηση του συναγερμού τους, λόγω διάρρηξης από τον κήπο τους και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Η σύντροφος του Λετεγιέ χτυπήθηκε από τους κλέφτες

Παρά τον συναγερμό, οι τέσσερις εγκληματίες πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι τους και να απαγάγουν το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά τους ηλικίας 2 και 6 ετών. Με το μαχαίρι οι δράστες ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα, χωρίς να διστάσουν να χτυπήσουν τη σύντροφο του παίκτη στο πρόσωπο.

Όμως η ταχεία επέμβαση της αστυνομίας κατέστησε δυνατή τη σύλληψη τριών από τους τέσσερις εγκληματίες -δύο ανήλικους και έναν ενήλικα- που τέθηκαν υπό κράτηση στις εγκαταστάσεις της δικαστικής αστυνομίας των Βερσαλλιών.

Στο σημείο βρέθηκε ένα μαχαίρι, πιθανότατα αυτό που χρησιμοποιήθηκε για την απειλή, αλλά αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί από την έρευνα. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο γόνατο. Ο ενήλικος ύποπτος που συνελήφθη είναι 21 ετών, οι δύο ανήλικοι είναι και οι δύο 16 ετών. Στους υπόπτους βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα που είχαν κλαπεί από το σπίτι.