Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Νίκας

Γιώργος Νίκας

i

© Panathinaikos FC

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Νίκας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:08 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 11.09.2023

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Νίκα μέχρι το 2027, με τον 23χρονο μέσο να παραμένει στον Λεβαδειακό με την μορφή δανεισμού για την τρέχουσα σεζόν.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι με κάθε επισημότητα ο Γιώργος Νίκας!

Με ανακοίνωσή της, η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόκτηση του 23χρονου μέσου, ο οποίος θα παραμείνει στον Λεβαδειακό με την μορφή δανεισμού για την τρέχουσα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση από τον Λεβαδειακό του Γιώργου Νίκα. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και για την τρέχουσα περίοδο θα παραμείνει στον Λεβαδειακό υπό τη μορφή του δανεισμού. 

Tι πιθανότητες έχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να κατακτήσουν ευρωπαϊκό τρόπαιο φέτος;
EUROPA LEAGUE

20:52 - 10.09.2023

Tι πιθανότητες έχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να κατακτήσουν ευρωπαϊκό τρόπαιο φέτος;

Λιγοστές είναι οι πιθανότητες για τις ελληνικές ομάδες να σηκώσουν φέτος ευρωπαϊκό τρόπαιο, βάση των στοιχηματικών εταιριών. Τι απόδοση δίνουν για κατάκτηση του Europa League από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και τι για ΠΑΟΚ στο Conference League;

Ο Γιώργος Νίκας γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1999 στη Θήβα. Εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία του Λεβαδειακού και στα 18 του έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, παίζοντας σε Κύπελλο και Super League. Με τη φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας έχει αγωνιστεί σε 115 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!»