Παναθηναϊκός: Έτοιμο το πρώτο γήπεδο στο «Γεώργιος Καλαφάτης» (vid)

Η είσοδος του «Γεώργιος Καλαφάτης»

i

Intime

Παναθηναϊκός: Έτοιμο το πρώτο γήπεδο στο «Γεώργιος Καλαφάτης» (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:44 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 10.09.2023

Το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί αναβαθμίζεται, με τρία νέα γήπεδα να κατασκευάζονται. Δείτε πλάνα από drone με την πρόοδο των εργασιών.

Ο Παναθηναϊκός διανύει ένα έτος που αναβαθμίζει συνολικά τις υποδομές του. Το οικόπεδο της Διπλής Ανάπλασης στο Βοτανικό καθαρίζεται, προκειμένου να πάρουν σειρά τα συνεργεία της κοινοπραξίας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - ΑΚΤΩΡ - Μυτιληναίος και να προχωρήσουν στην κατασκευή της ποδοσφαιρικής αρένας.

Ταυτόχρονα με την επίλυση του γηπεδικού, το «Γεώργιος Καλαφάτης» επεκτείνεται για να καλύψει συνολικά τις ανάγκες του Τριφυλλιού. Για την μετατροπή του σε ένα αθλητικό κέντρο που θα φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, τη Β' ομάδα και τα τμήματα της ακαδημίας, χωρίς να αναζητούνται άλλες έδρες ή χώροι προπόνησης.

Διπλή Ανάπλαση: Πάρκο 215 στρεμμάτων με το γήπεδο του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:01 - 28.08.2023

Διπλή Ανάπλαση: Πάρκο 215 στρεμμάτων με το γήπεδο του Παναθηναϊκού

3.563 νέα δέντρα, 102.000 θάμνοι, κήποι βροχής, τεχνητοί λόφοι και μια λίμνη 950 τ.μ. στον νέο μεγάλο "πνεύμονα" πρασίνου της πόλης, στο σχέδιο που εγκρίθηκε ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, σε πρώτο χρόνο κατασκευάζονται τρεις νέες επιφάνειες προπόνησης. Οι οποίες θα προστεθούν στις τρεις υπάρχουσες και το προπονητήριο των «πράσινων» θα έχει πλέον έξι γήπεδα.

Το πρώτο τερέν σύντομα θα παραδοθεί για χρήση, αφού έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του χλοοτάπητα και είναι στη διαδικασία του «δεσίματος».  Στο δεύτερο έχει στρωθεί το υπόστρωμα και σύντομα θα τοποθετηθεί το χόρτο, ενώ στο τρίτο κατασκευάζεται η βάση του.

Μπαλτσερόφσκι στο Sportal: «Θα τα πάμε εξαιρετικά και στην άμυνα» - Ποιοι παίκτες τον έχουν βοηθήσει περισσότερο
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:00 - 10.09.2023

Μπαλτσερόφσκι στο Sportal: «Θα τα πάμε εξαιρετικά και στην άμυνα» - Ποιοι παίκτες τον έχουν βοηθήσει περισσότερο

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή για τον Παναθηναϊκό, μέχρι τώρα στα φιλικά προετοιμασίας και μίλησε στο Sportal μετά τη νίκη επί της Κλουζ για τον ίδιο και την ομάδα του.

Μετά την παράδοση των τριών γηπέδων, έχει δρομολογηθεί η αποπεράτωση ενός ξενώνα. Στον οποίο θα καταλύει η αποστολή του Παναθηναϊκού πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια ή και τα εκτός που διεξάγονται εντός Αττικής. Αλλά αυτό το έργο δεν έχει αρχίσει ακόμα.

Δείτε ένα βίντεο από την πρόοδο των εργασιών στο «Γεώργιος Καλαφάτης» με πλάνα από drone, που αναρτήθηκε από φίλο του Τριφυλλιού στο Youtube: