Χουάνπι... ο επόμενος στόχος και ο συσχετισμός του Μεξικανού εξτρέμ με το μέλλον Μπερνάρ και Παλάσιος στον Παναθηναϊκό

Χουάνπι Ντομίνγκες

i

© tolucafc.com

Χουάνπι... ο επόμενος στόχος και ο συσχετισμός του Μεξικανού εξτρέμ με το μέλλον Μπερνάρ και Παλάσιος στον Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:29 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:29 - 09.09.2023

Μεξικανός δημοσιογράφος ισχυρίζεται πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει τον Χουάνπι Ντομίνγκες για επόμενη μεταγραφική περίοδο. Αναμένονται ανακατατάξεις στα άκρα της επίθεσης μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Μεξικανός δημοσιογράφος Κέρι Ρουίζ ισχυρίστηκε πρώτος με tweet, ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον 24χρονο εξτρέμ της Τολούκα, Χουάνπι Ντομίνγκες. Με την πληροφόρηση του να αναφέρει πως οι «πράσινοι» συγκεντρώνουν πληροφορίες για τον Μεξικανό άσο και δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Το θέμα δεν συνεχίστηκε από τον Κέρι Ρουίζ, όμως το αναπαρήγαγαν άλλοι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι, επιβεβαιώνοντας την υπόθεση με δικές τους «πηγές». Οι οποίες προέρχονται είτε από την Τολούκα, είτε από το περιβάλλον του Χουάνπι.

Ο ρεπόρτερ Λουίς Παντίγια έδωσε τη δική του εκδοχή για την ιστορία. Υποστηρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει τον Χουάνπι για τον Ιανουάριο ή για τον Ιούνιο. Αυτή την ενημέρωση φέρεται να έχει η πλευρά του 24χρονου εξτρέμ από τον άνθρωπο του Τριφυλλιού.

Ο ίδιος ρεπόρτερ τονίζει πως η Τολούκα δεν παραχωρεί τον Χουάνπι στην παρούσα φάση, όμως μετά τον Δεκέμβριο όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Λόγο στη μεταγραφή έχει και το μανατζερικό γραφείο «Clutch Sports» που εκπροσωπεί τον Μεξικανό εξτρέμ και φέρεται να διατηρεί μεγάλο ποσοστό των δικαιωμάτων του.

Sold-out η Λεωφόρος με την ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:10 - 08.09.2023

Sold-out η Λεωφόρος με την ΑΕΚ

Όπως αναμενόταν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν θα πέφτει καρφίτσα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει σε 17 μέρες από σήμερα.

Αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, είναι ότι άμεσα δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Ο Παναθηναϊκός έχει διαμορφώσει το ρόστερ του και δεν θα προβεί σε προσθήκη, παρότι η θερινή μεταγραφική περίοδος λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ασφαλώς, αυτό δεν σχετίζεται με τις μελλοντικές εξελίξεις. Ο Παναθηναϊκός έχει συμβόλαια που ισχύουν μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024 και ίσως οι ιθύνοντες να άρχισαν την προεργασία για το τέλος της σεζόν. Ο Χουάνπι στα 24 έτη, είναι μία δελεαστική περίπτωση που αξίζει ενδελεχούς παρακολούθησης.

Ο Μπερνάρ, ο πιο υψηλόμισθος του ρόστερ, δύσκολα θα παραμείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» μετά τον Ιούνιο. Πρωτίστως, εκείνος έχει δηλώσει δημοσίως πως σκέφτεται σοβαρά τον επαναπατρισμό και ομάδες από τη Βραζιλία προσπαθούν να συμφωνήσουν άμεσα μαζί του. Άλλωστε, με αποδοχές που προσεγγίζουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, η σχέση κόστους-προσφοράς δεν είναι ευνοϊκή για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Επίσης, ο Σεμπάστιοαν Παλάσιος διανύει το τρίτο και τελευταίο έτος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Παρότι η διοίκηση έχει επαφές με τον εκπρόσωπο του Τούκου, η επίτευξη συμφωνίας απέχει πολύ.

Άρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι «πράσινοι» θα αναζητήσουν τουλάχιστον έναν εξτρέμ το επόμενο καλοκαίρι. Ο Χουάνπι υπό προϋπόθεσεις, μπορεί να είναι ένας υποψήφιος. Αν και με βάση τις πληροφορίες των Μεξικανών δημοσιογράφων, ήδη ο ποδοσφαιριστές τσεκάρεται εδώ και καιρό από το Τριφύλλι.