Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ πήρε «καύσιμο» από τη Σλοβενία

Άντραζ Σπόραρ

Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ πήρε «καύσιμο» από τη Σλοβενία

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:47 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 08.09.2023

O Άντραζ Σπόραρ έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για την «αφλογιστία» του με τον Παναθηναϊκό και τα γκολ στα προκριματικά του Euro 2024, θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση του.

Ο Άντραζ Σπόραρ έχει ακούσει και διαβάσει πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αφορμή τη χαμένη ευκαιρία του στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα, για τα Play Off του Champions League. Είναι γεγονός πως και στα ματς με την πορτογαλική ομάδα και τη Μαρσέιγ, ο Σλοβένος στράικερ δεν διακρίθηκε με τη συνολική απόδοση του.

Η ενσωμάτωση του ποδοσφαιριστή στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του για τα προκριματικά του Euro 2024, δίνει τη δυνατότητα στον Σπόραρ να ξεφύγει για λίγες μέρες από το νοσηρό κλίμα των social media στην Ελλάδα.

Παρότι όπως εξηγούν οι συμπαίκτες του, ο Σπόραρ είναι ένας δυνατός χαρακτήρας και δεν επηρεάζεται εύκολα, εντούτοις, είναι αδύνατο για έναν άνθρωπο να λειτουργεί διαρκώς υπό έντονη αμφισβήτηση.

Γιατί αντιλαμβάνεται το κλίμα γύρω του, νιώθει την ανάγκη να αποδείξει την αξία του και εν τέλει, αυτό γυρίζει... μπούμπερανγκ στις προσπάθειες του. Επίσης, ένας «φουνταριστός» χρειάζεται γκολ για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του. Καθώς και να απαντήσει στους αμφισβητίες του. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για ένα «9», εκτός από το σκοράρισμα.

Για αυτό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού χάρηκαν με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Σπόραρ με τη Σλοβενία. Ο 29χρονος στράικερ ήταν από τους κορυφαίους στην επικράτηση με 4-2 επί της Βορείου Ιρλανδίας και δεν περιορίστηκε στο να χριστεί σκόρερ.

Ασφαλώς, τα γκολ στα προκριματικά του Euro 2024, δεν αφορούν ευθέως τον Παναθηναϊκό και δεν αρκούν. Ο Σπόραρ πρέπει να σκοράρει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με το Τριφύλλι, για να καταλαγιάσει η αμφισβήτηση προς τις ικανότητες του.

Παναθηναϊκός: Το σκεπτικό της αλλαγής του Ιωαννίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:11 - 31.08.2023

Παναθηναϊκός: Το σκεπτικό της αλλαγής του Ιωαννίδη

Η αντικατάσταση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Άντραζ Σπόραρ, ήταν ένα από τα κεντρικά θέματα συζητήσης στην επόμενη μέρα του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα. Το Sportal έχει την εξήγηση της απόφασης του Γιοβάνοβιτς.

Ωστόσο, θα έχει θετική επίδραση στη διάθεση και στην απόδοση του, αφού ο Σλοβένος θα επιστρέψει με θετική ψυχολογία στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Με τους «πράσινους» να τον χρειάζονται πάρα πολύ εν όψει της δύσκολης συνέχειας.