Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Μια ανάσα από Ραούλ η Βιγιαρεάλ - Έδωσε το «ΟΚ» η Ρεάλ Μαδρίτης!
i

© Photo by Angel Martinez/Getty Images

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Μια ανάσα από Ραούλ η Βιγιαρεάλ - Έδωσε το «ΟΚ» η Ρεάλ Μαδρίτης!

Sportal newsroom 23:34 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:28 - 08.09.2023

Ο Ραούλ είναι ο επόμενος προπονητής της Βιγιαρεάλ, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, σύμφωνα με τη «Marca».

Η Βιγιαρεάλ φαίνεται πως έχει βρει τον αντικαταστάτη του Κίκε Σετιέν και αυτός που θα κάτσει στο παιχνίδι του Europa League απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ο Ισπανός θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ.

Ο Ραούλ έχει αναλάβει από το 2019 την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ρεάλ Καστίγια και εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού θα πρόκειται για την πρώτη του δουλεία σε ομάδα πρώτης κατηγορίας. Η «Βασίλισσα» δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στον Ραούλ και έχει συμφωνήσει στην αποδέσμευσή του.

Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» έχει ξεκινήσει άσχημα τη χρονιά έχοντας τρεις βαθμούς μετά από τέσσερις αγώνες. Ο Κίκε Σετιέν πλήρωσε τα κακά αυτά αποτελέσματα, παρά το γεγονός ότι πέρυσι έβγαλε την ομάδα του στο Europa League. 

Ο Ραούλ ως ποδοσφαιριστής έχει γράψει ιστορία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με της οποίας τη φανέλα έχει 323 γκολ και 114 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Champions League έχει 71 γκολ, τα 66 εκ των οποίων ήταν με τους «Μερένγκες» και τα 5 με τη Σάλκε. Αυτό τον τοποθετεί στην 5η θέση των σκόρερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.