Παναθηναϊκός: Το συγκινητικό αντίο του Κρίστι Γκάνεα

Κρίστιαν Γκάνεα

i

Intime

Παναθηναϊκός: Το συγκινητικό αντίο του Κρίστι Γκάνεα

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:15 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:23 - 07.09.2023

Ο Κρίστιαν Γκάνεα αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του με ένα ευχαριστήριο μήνυμα στα social media.

O Κρίστιαν Γκάνεα θα περνούσε μία σεζόν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, εφόσον έμενε στον Παναθηναϊκό και αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του. Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ συμφώνησε αμέσως με τη Στεάουα Βουκουρεστίου και έχει ήδη επαναπατριστεί.

Μετά τις ανακοινώσεις για την αποδέσμευση του, ο Γκάνεα με ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media, ευχαρίστησε τον Σύλλογο και τον κόσμο του. Με ξεχωριστό «ευχαριστώ» στο ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού, το οποίο τον στήριξε στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την long-Covid.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κρίστιαν Γκάνεα προς τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του: 

Ο Παναθηναϊκός ίσως βρει μπροστά του τον Ραούλ στο Europa League - Υποψήφιος ο Ισπανός για τον πάγκο της Βιγιαρεάλ
EUROPA LEAGUE

13:26 - 07.09.2023

Ο Παναθηναϊκός ίσως βρει μπροστά του τον Ραούλ στο Europa League - Υποψήφιος ο Ισπανός για τον πάγκο της Βιγιαρεάλ

Αυξάνονται οι υποψήφιοι προπονητές για να διαδεχτούν τον Κίκε Σετιέν στον πάγκο της Βιγιαρεάλ. Ένα από τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Ραούλ.

«Ήρθα στον Παναθηναϊκό με πολύ ενθουσιασμό, για να παίξω για τους φιλάθλους, την ιστορία και τον προπονητή, αλλά κάποιες φορές όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός... χαμογελάει.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην πράσινη οικογένεια που με δέχτηκαν και μου έδωσαν την τιμή να γίνω μέλος στο πράσινο ταξίδι, ακόμα και σε λίγες περιπτώσεις. Τον προπονητή (το αφεντικό) και τους βοηθούς του που με επέλεξαν, όλους τους παίκτες που με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου απ’ την πρώτη μέρα και φυσικά τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους.

Ο Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός λίστας τον Βέρμπιτς, ιεραρχώντας τις ανάγκες της Ευρώπης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:41 - 05.09.2023

Ο Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός λίστας τον Βέρμπιτς, ιεραρχώντας τις ανάγκες της Ευρώπης

Ο αποκλεισμός του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς από την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού προκάλεσε αίσθηση. Όμως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έλαβε υπόψη συγκεκριμένες παραμέτρους και το Sportal εξηγεί ποιες ήταν αυτές.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στους γιατρούς (ιδιαίτερα τον Παναγιώτη) που ήταν τόσο προσεκτικοί, επαγγελματίες και με φρόντισαν στην πιο δύσκολη στιγμή της ποδοσφαιρικής μου ζωής.

Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ σας τα καλύτερα, να συνεχίσετε να μεγαλώνετε μαζί και να συνεχίσετε να εξελίσσεστε έως ότου αυτός ο μεγάλος σύλλογος έχει την επιτυχία που του αξίζει. Για μένα τώρα είναι καιρός να επικεντρωθώ σε νέους στόχους και νέες φιλοδοξίες σε έναν άλλο μεγάλο σύλλογο. Ευχαριστώ για όλα Παναθηναϊκέ…».