«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Χουανπί Ντομίνγκεζ»

Χουάνπι Ντομίνγκεζ

i

tolucafc.com

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Χουανπί Ντομίνγκεζ»

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:08 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 07.09.2023

Ο Μεξικανός δημοσιογράφος Κέρι Ρουίζ έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Μεξικανό εξτρέμ της Τολούκα, Χουανπί Ντομίνγκεζ, όμως στη συνέχεια άλλαξε το tweet του.

Νέο σενάριο με Μεξικανό ποδοσφαιριστή που απασχολεί τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο γνωστός ρεπόρτερ από τη Λατινική Αμερική, Κέρι Ρουίζ, ωστόσο έπειτα από λίγο απέσυρε ο ίδιος την αρχική πληροφόρηση του!

Το αρχικό tweet του Κέρι για τον Χουανπί

Σύμφωνα με το αρχικό tweet του Ρουίζ, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 24χρονο Μεξικανό εξτρέμ της Τουλούκα, Χουανπί Ντομίνγκεζ. Η ανάρτηση τόνιζε ότι από το Τριφύλλι δεν κατέθεσαν πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, αλλά τον παρακολουθούν συχνά και έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες, για να κινηθούν επίσημα στο μέλλον.

Ο Ρουίζ εξηγεί πως ούτε η Τολούκα είναι διατεθειμένη να πουλήσει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο τον Χουανπί, αφού πιστεύει ότι με τις εμφανίσεις του θα αυξήσει τη μελλοντική αξία του. Παράλληλα, αναζητά τον αντικαταστάτη του, για να τον αναπληρώσει από τον Δεκέμβριο και έπειτα.

Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα, ο Κέρι Ρουίζ άλλαξε την ανάρτηση του και εξαφάνισε την αναφορά στον Παναθηναϊκό. Στη νέα εκδοχή, για τον Χουάνπι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά καμία δεν έχει στείλει προσφορά στην Τολούκα.

Ο Χουανπί εντάχτηκε στην Τουλούκα την 1η Ιουλίου, με την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου του να είναι απροσδιόριστη... Τα δικαιώματα του Μεξικανού ανήκουν στο γνωστό μανατζερικό γραφείο Clutch Sports, το οποίο έχει μεγάλο πελατολόγιο στο μεξανικό ποδόσφαιρο και διατηρεί ποσοστά στους παίκτες που συνεργάζεται.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως παρακολουθεί σταθερά την αγορά της χώρας της Κεντρικής Αμερικής, αφού τον Ιανουάριο επιχείρησε να αγοράσει τον Ούριελ Αντούνα και τον Ιούνιο τον Τσάρλι Ροντρίγκεζ. Αμφότεροι ανήκουν στην Κρουζ Αζούλ.

Την προηγούμενη διετία ο Χουάνπι αγωνίστηκε στις Ατλάντε και Νεκάσα, όπου κατέγραψε 74 συμμετοχές και 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στη φετινή σεζόν μετράει 5 γκολ και 1 ασίστ σε 11 επίσημους αγώνες της Τουλούκα.