Ο Νίκο Γουίλιαμς απορρίπτει ομάδες της Premier League λόγω... Μπαρτσελόνα

Ο Νίκο Γουίλιαμς απορρίπτει ομάδες της Premier League λόγω... Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 19:55 - 10.04.2024

Μπορεί να έχει προτάσεις από ομάδες της Premier League, όμως δεν φαίνεται να τις σκέφτεται καν το αστέρι της Μπιλμπάο, Νίκο Γουίλιαμς, καθώς θέλει να γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί η Μπιλμπάο να ανακοίνωσε πρόσφατα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Γουίλιαμς για τρία ακόμη χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2027, αλλά ο 21χρονος επιθετικός θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Ισπανός επιθετικός ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στα πλάνα αγγλικών ομάδων, αλλά η διοίκηση της Αθλέτικ κατάφερε να τον πείσει και επέκτειναν τη συνεργασίας τους, βάζοντας μάλιστα στο νέο συμβόλαιο ρήτρα εξαγοράς στα 50 εκατ. ευρώ.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός μετρά ήδη 96 εμφανίσεις με τους Βάσκους έχοντας φέτος 30 συμμετοχές, έξι γκολ και 14 ασίστ στη La Liga και στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Ο Γουίλιαμς, σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport» έχει πρόταση από δύο αγγλικές ομάδες, την Τσέλσι και την Τότεναμ, οι οποίες σκοπεύουν να πληρώσουν τη ρήτρα εξαγοράς στην ομάδα των Βάσκων.

Ο Γουίλιαμς όμως επιμένει και θέλει να παίξει στην Μπαρτσελόνα, όπου αγωνίζονται οι δύο καλύτεροι φίλοι και συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα, Λαμίν Γιαμάλ και Αλεχάντρο Μπαλντέ, αλλά τα οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα» δυσκολεύουν τη μετακίνηση του στο «Καμπ Νου».

Τo σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει όμως πως ο Γουίλιαμς σκοπεύει ν' απορρίψει τις προτάσεις από την Αγγλία και έχει αποφασίσει να παραμείνει στο Μπιλμπάο και τη νέα σεζόν, εκτιμώντας πως το καλοκαίρι του 2025 θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τ' όνειρο του και να φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».