«Ο Δουβίκας σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Θέλτα»

Τάσος Δουβίκας

i

PrtScr

«Ο Δουβίκας σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Θέλτα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:19 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:22 - 29.05.2024

Ο Τάσος Δουβίκας εξετάζει την περίπτωση να αποχωρήσει από τη Θέλτα το καλοκαίρι, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Ο Τάσος Δουβίκας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Θέλτα το καλοκαίρι, λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής του, όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα.

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο Τάσος Δουβίκας άνοιξε νέο κεφάλαιο στην καριέρα του κι έγινε κάτοικος Ισπανίας. Συνολικά μέχρι στιγμής με τη φανέλα της Θέλτα σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 10 γκολ και 2 ασίστ σε 30 ματς, ωστόσο απουσιάζει τους τελευταίες μήνες από τις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η σεζόν του Δουβίκα στην Θέλτα είναι πολύ περίπλοκη και ο Έλληνας επιθετιός σκέφτεται σοβαρά την επιλογή να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Δουβίκας έφθασε στην Θέλτα το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο παρά τις μεγάλες προσδοκίες που γεννήθηκαν, ο Δουβίκας έκανε μια πολύ δύσκολη σεζόν στη Θέλτα.

Υπό τον Ράφα Μπενίτεθ ήταν αναπληρωματικός. Οι καλές εμφανίσεις του στο Copa del Rey οδήγησαν τους οπαδούς της Θέλτα να ζητήσουν περισσότερα λεπτά για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Όμως ο Ράφα Μπενίτεθ δεν είδε το σχέδιο με τρεις επιθετικούς και η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε. Ωστόσο, η απόλυση του Μαδριλένου και η άφιξη του Claudio Giráldez του έδωσε μια νέα ευκαιρία . Μια ευκαιρία που κατέληξε να είναι άλλη μια απογοήτευση.

Ο νέος προπονητής της Θέλτα όχι μόνο δεν του έχει δώσει πολλά λεπτά, αλλά έχει μειωθεί η προβολή του. Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Και, όταν όλα έδειχναν ότι ο Στραντ Λάρσεν ήταν προορισμένος να φύγει, ο Νορβηγός επιθετικός δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει στο Βίγκο για άλλη μια σεζόν για να αγωνιστεί για μεγαλύτερα ύψη.

Αν τελικά ο Στραντ Λάρσεν μείνει για άλλη μια σεζόν, ο Δουβίκας είναι πρόθυμος να φύγει από τη Θέλτα. Ο Έλληνας επιθετικός δεν θέλει να ζήσει άλλη μια σεζόν στη σκιά του συμπαίκτη του και στα 24 του χρόνια αναζητά μεγαλύτερη προβολή. Γι’ αυτό είναι αποφασισμένος να ζητήσει από τον σύλλογο λύση εάν δεν βελτιωθεί η κατάστασή του ή δεν έχει στόχο να βελτιωθεί».