Νικόλ Σαραβάκου: «Έχω ακούσει τα καλά για τον πατέρα μου, όχι τα αρνητικά» (vids)
i

© Glomex

Νικόλ Σαραβάκου: «Έχω ακούσει τα καλά για τον πατέρα μου, όχι τα αρνητικά» (vids)

Sportal newsroom 18:21 - 23.02.2023

Η κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Σαραβάκου, Νικόλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα όσα έχει ακούσει για τον πατέρα της.

Η Νικόλ Σαραβάκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ.

Η κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Σαραβάκου και της στιχουργού Βίκυς Γεροθόδωρου, μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έχει ακούσει για τον πατέρα της.

«Εγώ δεν το ‘χω βιώσει ποτέ ως κάτι περίεργο το ότι οι γονείς μου είναι γνωστοί. Είναι τόσο προσγειωμένοι και δύο που για μένα είναι απλά οι γονείς μου», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Τον μπαμπά μου δεν τον έχω ζήσει στο γήπεδο. Έχω ακούσει τα καλά που μου έχουν μεταφέρει, με τα συνθήματα και τα λοιπά. Τα αρνητικά δεν τα έχω ακούσει. Είναι λίγο περίεργη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πηγαίνω μόνη μου και παρακολουθώ αγώνες, ο πατέρας μου δουλεύει στην ομάδα».

Τέλος, αποκάλυψε τι την έκανε να ασχοληθεί με τη μουσική: «Καθοριστικό για μένα στο να ασχοληθώ με τη μουσική ήταν όταν είδαμε το Φάντασμα της Όπερας σε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη».