Νικολάς Ταλιαφίκο: Έπαιξε μπάλα ακόμα και στο Πρωτοχρονιάτικο δείπνο (vids)
i

Ταλιαφίκο/©Twitter

Νικολάς Ταλιαφίκο: Έπαιξε μπάλα ακόμα και στο Πρωτοχρονιάτικο δείπνο (vids)

Ανδρέας Σερεβέτας • 14:06 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Λίγες ημέρες μετά το γάμο του με την εντυπωσιακή Καρολίνα Καλβάνι.

Ο Νικολάς Ταλιαφίκο ζει τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωή του. Κατέκτησε με την εθνική ομάδα της Αργεντινής το τρόπαιο του Μουντιάλ. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τη γυναίκα της καρδιάς του. Την εντυπωσιακή Καρολίνα Καλβάνι, που έκλεψε τις εντυπώσεις στα γήπεδα του Κατάρ. Ο αριστερός μπακ της Λιόν και της «αλμπισελέστε» δεν άντεξε για πολύ καιρό να μείνει μακριά από την άλλη αγαπημένη του. Την μπάλα. Πριν από το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι και έπαιξε με τους φίλους του.   

Πριν αλλάξει ο χρόνος έγινε ο γάμος του ζευγαριού. Στις 28 Δεκεμβρίου με κάθε επισημότητα. 

Στη συνέχεια ο Ταλιαφίκο χρειάστηκε βοήθεια για να βρει τον τρόπο που έμπαιναν οι ταχύτητες στο αυτοκίνητο προκειμένου να αναχωρήσει με την Καρολίνα από τον χώρο που έγινε η γαμήλια τελετή. 

Το ίδιο βράδυ το ζευγάρι γιόρτασε σε κλαμπ με τα μέλη των οικογενειών τους και φίλους. Ο Νικολάς και η Καρολίνα είχαν μαζί τους το ομοίωμα του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τραγούδησαν και χόρεψαν.  

Πριν από λίγες ώρες το ζευγάρι αναχώρησε από την Αργεντινή με προορισμό τη Γαλλία. Ο Ταλιαφίκο θα ενσωματωθεί στη Λιόν και θα έρθει σε επαφή ξανά με την μπάλα. Σε αγωνιστικές συνθήκες αυτή την φορά.