Ο Έντσο Φερνάντες επέστρεψε στην Αργεντινή για την Πρωτοχρονιά μετά το ματς με την Μπράγκα
i

Φερνάντες/©Twitter

Ο Έντσο Φερνάντες επέστρεψε στην Αργεντινή για την Πρωτοχρονιά μετά το ματς με την Μπράγκα

Ανδρέας Σερεβέτας • 08:49 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο προπονητής του, Ρότζερ Σμίντ, δήλωσε ότι δεν γνώριζε το ταξιδιωτικό πλάνο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Έντσο Φερνάντες επέστρεψε στην Μπενφίκα από την Αργεντινή στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Μετά από τα Χριστούγεννα και για πρώτη φορά μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Την Παρασκευή αγωνίστηκε στο παιχνίδι των «αετών» της Λισαβόνας. Στο πρώτο τους με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του έχασε με σκορ 3-0 εκτός έδρας από την Μπράγκα. Ήταν η πρώτη ήττα από την αρχή του φετινού αγωνιστικού μαραθωνίου. 

Η αποτυχία δεν πτόησε ιδιαίτερα τον Έντσο. Μετά τη λήξη του αγώνα επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο με προορισμό το Μπουένος Άιρες. Σε διάστημα λίγων ημερών πήγε από την Αργεντινή στην Πορτογαλία, επέστρεψε στην πατρίδα του και σήμερα ταξιδεύει ξανά προς τη Λισαβόνα γιατί ακολουθεί το παιχνίδι με την Πορτιμονένσε! Το θέμα είναι ότι ο Ρότζερ Σμίντ δεν γνώριζε τις επιπλέον μετακινήσεις του παίκτη του. Εξέφρασε μέσω δηλώσεων την έκπληξη και την δυσαρέσκεια του.   

Ο Φερνάντες λοιπόν πέρασε την Πρωτοχρονιά στην Αργεντινή, όπως επιβεβαιώνουν οι συμπατριώτες του. Η συμπεριφορά του έχει επηρεαστεί προφανώς από το μεταγραφικό παζάρι που βρίσκεται σε εξέλιξη για την απόκτηση του. Η Τσέλσι φαίνεται να έχει το προβάδισμα αν και ο προπονητής της Γκράχαμ Πότερ ήταν λακωνικός για το θέμα μετά την χθεσινή εκτός έδρας ισοπαλία με την Νότιγχαμ Φόρεστ (1-1). Δήλωσε τα εξής: «Μέχρι να μου πουν ότι ένας παίκτης έχει ήδη υπογράψει, θα ήταν άδικο εκ μέρους μου να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο. Είμαι απλά συγκεντρωμένος στο παρόν της ομάδας.»