Στη Δανία ο Νίλσεν μετά το σύντομο πέρασμά του από την Κηφισιά

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν

i

© Intime

Στη Δανία ο Νίλσεν μετά το σύντομο πέρασμά του από την Κηφισιά

Δημήτρης Χούπης 20:43 - 05.03.2024

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν μετά από το σύντομο πέρασμά του από την Κηφισιά, επέστρεψε στη Δανία για λογαριασμό της Λίνγκμπι.

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν αποτέλεσε προπονητής της Κηφισιάς για ένα σύντομο διάστημα. Ο Δανός τεχνικός έκατσε στον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων για μόλις οχτώ αγώνες, στους οποίους είχε πέντε ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία. Πλέον ο νέος του προπονητικός σταθμός είναι η Λίνγκμπι, η οποία εδρεύει στην πατρίδα του.

Ο 47χρονος προπονητής υπέγραψε στη δανική ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν, προκειμένου να τη σώσει από τον υποβιβασμό.

Η Λίνγκμπι συγκεκριμένα, δώδεκα αγώνες πριν από το τέλος είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με είκοσι βαθμούς. Η δανική ομάδα δεν αποτελεί άγνωστός προορισμός για τον 47χρονο, αφού κάθισε στον πάγκο της στο παρελθόν, με αρκετή επιτυχία μάλιστα.

Λυσάνδρου στο «Kicker»: «Αναπόφευκτοι οι τσακωμοί των μεγάλων»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:00 - 05.03.2024

Λυσάνδρου στο «Kicker»: «Αναπόφευκτοι οι τσακωμοί των μεγάλων»

Τις «κόντρες» των «μεγάλων», το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης, το κλείσιμο των γηπέδων, αλλά και το άκρως αναταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα ήταν μερικά από τα θέματα που έθιξε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου.

Εκεί έκατσε για δύο σεζόν και στη συνέχεια ακολούθησε η θητεία του στην Άαρχους, όπου για δύο σερί σεζόν την οδήγησε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ακόμα έχει αποτελέσει προπονητής στη Στρομσγκόντσετ και στη Νεστ - Σότρα.