Η πρώτη προπόνηση της Κηφισιάς με τον Ντέιβιντ Νίλσεν στο τιμόνι (gallery/vid)

Προπόνηση Κηφισιάς

i

© Kifisia FC

Η πρώτη προπόνηση της Κηφισιάς με τον Ντέιβιντ Νίλσεν στο τιμόνι (gallery/vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:00 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 09.12.2023

Ο νέος προπονητής της Κηφισιάς, Ντέιβιντ Νίλσεν, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νεοφώτιστη ομάδα.

Μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου, η νεοφώτιστη Κηφισιά μπήκε στη νέα εποχή και με τη... βούλα.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δανού τεχνικού Ντέιβιντ Νίλσεν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ντέιβιντ Νίλσεν, μετά από το πέρασμα του στις Στρόμγκοντσετ, Λίνγκμπι και Άαρχους, θα κάτσει σε πάγκο για πρώτη φορά εκτός της χώρας του, ενώ επιστρέφει μετά από ενάμιση χρόνο απραξίας.

Σήμερα (9/12), η Κηφισιά πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τον Ντέιβιντ Νίλσεν στο τιμόνι. Ο 47χρονος κόουτς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο και μπήκε κατευθείαν στα... βαθιά.

Νίλσεν: «Η Κηφισιά είναι η απόλυτη πρόκληση για μένα, πρέπει να σώσω την ομάδα από τον υποβιβασμό»

Ο Δανός τεχνικός μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τη συμφωνία με τη Κηφισιά, ενώ τόνισε πως ο στόχος του δεν είναι άλλος από την παραμονή της ομάδας στην Stoiximan Super League.

«Η Κηφισιά είναι η απόλυτη πρόκληση για μένα. Αυτή η δουλειά είναι ακριβώς ότι ευχόμουν για το προπονητικό μέλλον μου. Τώρα πήρα αυτή την ευκαιρία και τίποτα δεν θα με σταματήσει. Είναι πραγματικά μια πρόκληση για την οποία ανυπομονώ επειδή είναι πολύ διαφορετική. Συμφώνησα μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να σώσω την ομάδα από τον υποβιβασμό.

Για μένα είναι μια διαφορετική κουλτούρα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να συμφωνηθούν και να υπάρχει λεπτομερές πλάνο για το προπονητικό κέντρο. Επέλεξα ελληνικό προπονητικό επιτελείο, γιατί είναι εξόχως σημαντικό να μην επηρεαστούμε από τις διαφορές που υπάρχουν στην κουλτούρα μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.