Νίλσεν: «Η Κηφισιά είναι η απόλυτη πρόκληση για μένα, πρέπει να σώσω την ομάδα από τον υποβιβασμό»

Ντέιβιντ Νίλσεν

Νίλσεν: «Η Κηφισιά είναι η απόλυτη πρόκληση για μένα, πρέπει να σώσω την ομάδα από τον υποβιβασμό»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:12 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 08.12.2023

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τη συμφωνία με τη Κηφισιά, ενώ τόνισε πως ο στόχος του δεν είναι άλλος από την παραμονή της ομάδας στην Stoiximan Super League.

Νέος προπονητής της Κηφισιάς είναι κι επίσημα ο Ντέιβιντ Νίλσεν. Ο 47χρονος Δανός προπονητής, ο οποίος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου, έχει καθίσει στον πάγκο των Στρόμγκοντσετ (2014-15), Λίνγκμπι (2015-17) και Άαρχους, με την οποία μέτρησε 184 παιχνίδια και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2022. 

Ο Δανός τεχνικός μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τη συμφωνία με τη Κηφισιά, ενώ τόνισε πως ο στόχος του δεν είναι άλλος από την παραμονή της ομάδας στην Stoiximan Super League. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Η Κηφισιά είναι η απόλυτη πρόκληση για μένα. Αυτή η δουλειά είναι ακριβώς ότι ευχόμουν για το προπονητικό μέλλον μου. Τώρα πήρα αυτή την ευκαιρία και τίποτα δεν θα με σταματήσει. Είναι πραγματικά μια πρόκληση για την οποία ανυπομονώ επειδή είναι πολύ διαφορετική. Συμφώνησα μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να σώσω την ομάδα από τον υποβιβασμό. 

Για μένα είναι μια διαφορετική κουλτούρα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να συμφωνηθούν και να υπάρχει λεπτομερές πλάνο για το προπονητικό κέντρο. Επέλεξα ελληνικό προπονητικό επιτελείο, γιατί είναι εξόχως σημαντικό να μην επηρεαστούμε από τις διαφορές που υπάρχουν στην κουλτούρα μας. 

Stoiximan Super League: Δ.Σ. για διακοπή συνεργασίας με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:32 - 08.12.2023

Stoiximan Super League: Δ.Σ. για διακοπή συνεργασίας με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής

Το αίτημα των 11 ομάδων για διακοπή συνεργασίας με τον Μάρκ Κλάτενμπεργκ θα συζητηθεί στο επερχόμενο Δ.Σ. της Stoiximan Super League. Παράλληλα, η λίγκα θα συνεδριάσει και για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής.

Πρέπει γρήγορα να δείξουμε την ταυτότητα μας και είναι καλύτερο να συμβεί αυτό έχοντας Έλληνες γύρω μου. Θα είναι έξι συναρπαστικοί μήνες για μένα. Εδώ και πολύ καιρό ήθελα μια πρόκληση στην Τουρκία ή την Ελλάδα».