Άρης: Απρόοπτο με το νεαρό Κυριαζή- Το νέο έτος ο Φεράρι
i

©intime

Άρης: Απρόοπτο με το νεαρό Κυριαζή- Το νέο έτος ο Φεράρι

Πρόβλημα στον ώμο για τον 3ο τερματοφύλακα του Άρη. Συνεχίζει να πονάει ο αργεντινός του οποίου η επιστροφή μετατίθεται για το νέο έτος.

Έναν ακόμη τραυματισμός ήρθε να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες φετινούς. Αυτή τη φορά ο άτυχος ήταν ο νεαρός Κώστας Κυριαζής. Ο τρίτος τερματοφύλακας του Άρη, στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης τραυματίστηκε στον ώμο. Ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στον οποίο έγινε ο απαραίτητος ακτινολογικός έλεγχος, θα ακολουθήσει συντηρητική αποκατάσταση και θα απέχει το επόμενο διάστημα από τις προπονήσεις, αφήνοντας τον Άρη με δυο τερματοφύλακες.

Ο Φράνκο Φεράρι ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, μετατίθεται για το νέο έτος, αφού ούτως ή άλλως είναι τιμωρημένος στον αγώνα με τη Λαμία, αν υποθέσουμε ότι θα οριστούν μέσα στο 2023 οι δυο πρώτες αγωνιστικές του δεύτερου γύρου. Αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι ότι ο αργεντινός αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, παρότι έχει ήδη συμπληρώσει ένα μήνας εκτός προπονήσεων.

Εκτός παραμένουν και οι Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ο Μιχάλης Παναγίδης έκανε θεραπεία, ενώ ο Σέικ Ντουκουρέ, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ακολούθησε –για προληπτικούς λόγους- ατομικό πρόγραμμα. Ο Μάνου Γκαρθία πηγαίνει κάθε μέρα όλο και καλύτερα, βάσει του πλάνου που έχει καταρτιστεί και δεν αποκλείεται από την επόμενη εβδομάδα, να επιχειρήσει να πάρει κάποια κομμάτια της προπόνησης.

Ο Άρης για έναν γύρο πορεύτηκε… με κομμένα τα φτερά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:22 - 07.12.2023

Ο Άρης για έναν γύρο πορεύτηκε… με κομμένα τα φτερά

Η σύγκριση των εξτρέμ που αποκτήθηκαν με αυτούς που σταδιακά αποχώρησαν την τελευταία διετία και όσα πρόσφεραν είναι απογοητευτική και σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται για την αναποτελεσματικότητα του Άρη.