Άρης: Βολική η αναβολή για Ρουπ-Σαβέριο και τραυματίες
i

©intime

Άρης: Βολική η αναβολή για Ρουπ-Σαβέριο και τραυματίες

Αλέξης Σαββόπουλος 17:14 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 07.12.2023

Κερδισμένος χρόνος για την επανένταξη του Γερμανού μέσου και του Ισπανού εξτρέμ στα πλάνα του Μάντζιου. Τι ισχύει για Φεράρι.

Η ματαίωση της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου στην οποία ο Άρης ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, λειτουργεί ευεργετικά για τους αρκετούς τραυματίες που εξακολουθεί να έχει ο Άρης αλλά και για ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται για την επιστροφή τους μετά από μακρά απουσία.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν ο Ρουπ με τον Σαβέριο. Ο Γερμανός επέστρεψε στις προπονήσεις χθες μετά από σχεδόν τρεις μήνες και εφόσον η αγωνιστική διεξαχθεί το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, τότε πιθανότατα θα είναι έτοιμος να μπει στην αποστολή και να πάρει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής. Ακόμη δέκα μέρες προπονήσεων θα έχει στη διάθεσή του και ο Κίκε Σαβέριο που προπονείται ήδη περίπου 20 μέρες με την ομάδα και λογικά με τον ΟΦΗ θα τον δούμε να επιστρέφει, τώρα που τραυματίστηκε και ο Παναγίδης.

Ο Άρης για έναν γύρο πορεύτηκε… με κομμένα τα φτερά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:22 - 07.12.2023

Ο Άρης για έναν γύρο πορεύτηκε… με κομμένα τα φτερά

Η σύγκριση των εξτρέμ που αποκτήθηκαν με αυτούς που σταδιακά αποχώρησαν την τελευταία διετία και όσα πρόσφεραν είναι απογοητευτική και σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται για την αναποτελεσματικότητα του Άρη.

Ανάλογα με το πότε θα γίνει το επόμενο παιχνίδι θα φανεί αν έχει πιθανότητες να προλάβει και ο Φεράρι. Ο Αργεντινός συνεχίζει με ατομικό και έχει κάποιες μικρές πιθανότητες να προλάβει κάποιο από τα δυο παιχνίδια εντός 2023!

Σρο πρόγραμμα της Πέμπτης που περιλάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, παιχνίδι επιθετικής ανάπτυξης και τακτική, Φράνκο Φεράρι, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ο Μιχάλης Παναγίδης έκανε θεραπεία, ενώ στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Σέικ Ντουκουρέ, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Εντωμεταξύ ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (16η Αγωνιστική).

Ο εντυπωσιακός Τολιόπουλος δεν ήταν αρκετός για τον Άρη που... πνίγηκε στον Ατλαντικό!
EUROCUP

23:56 - 06.12.2023

Ο εντυπωσιακός Τολιόπουλος δεν ήταν αρκετός για τον Άρη που... πνίγηκε στον Ατλαντικό!

Ο Άρης δεν μπόρεσε να ακουληθήσει ποτέ τον ρυθμό της Γκραν Κανάρια και γνώρισε την ήττα με 93-65 στην Ισπανία για την πρεμιέρα του β' γύρου του Eurocup. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Βασίλη Τολιόπουλο.