Αρης: Επιστροφή στις προπονήσεις για Ρουπ
i

©intime

Αρης: Επιστροφή στις προπονήσεις για Ρουπ

Μπήκε μετά από σχεδόν τρεις στις προπονήσεις ο Γερμανός μέσος και λογικά θα είναι έτοιμος με Λαμία. Παραμένει εκτός ο Φεράρι.

Μια ευχάριστη είδηση έκρυψε η σημερινή επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άκη Μάντζιο. Ο Λούκας Ρουπ, μετά από σχεδόν τρεις μήνες, επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και προσθέτει ακόμη μια επιλογή στον Έλληνα τεχνικό. Ο 32χρονος μέσος, είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 17/9 όταν και τραυματίστηκε στο γόνατο. Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στην πατρίδα του και μετά από ένα μακρύ διάστημα αποθεραπείας συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Ρουπ έχει μείνει αρκετά πίσω και θα χρειαστεί ένα διάστημα προπονήσεων με την ομάδα ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αυτό πιθανότατα θα συμβεί στον αγώνα με τη Λαμία. Από σήμερα στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε το όνομα του Μιχάλη Παναγίδη που ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ εκτός παραμένουν οι Φράνκο Φεράρι, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Η προπόνηση της Τετάρτης ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία με ασκήσεις δύναμης κορμού για το πρώτο, ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική για το δεύτερο γκρουπ).