Αρης: Οσκαρ ατυχίας για τον Παναγίδη, υπέστη θλάση στο γατροκνήμιο
i

@intime

Αρης: Οσκαρ ατυχίας για τον Παναγίδη, υπέστη θλάση στο γατροκνήμιο

Αλέξης Σαββόπουλος 18:30 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 05.12.2023

Θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός. Μένει έξω διάστημα 2-3 εβδομάδων.

Σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Μιχάλη Παναγίδη που αποχώρησε τραυματίας απο το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο νεαρός αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα και έγινε αμέσως αλλαγή. Με την επιστροφή της αποστολής από την Αθήνα σήμερα το πρωϊ, ο 19χρονος εξτρέμ του Αρη, πήγε για μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στο γαστροκνήμιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει 2-3 εβδομάδες εκτός αγώνων. Ο Παναγίδης ξεκινάει άμεσα προγραμμα αποκατάστασης και σε δυο εβδομάδες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης. 

Δηλαδή χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ (εφόσον γίνει), τη Λαμία και είναι οριακά να προλάβει το τελευταίο παιχνίδι πριν απο τις γιορτές, αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν αποκλείεται δηλαδή, να τον δούμε να επιστρέφει και το νέο έτος…

Ο τραυματισμός του Παναγίδη έρχεται σε μια στιγμή που ο νεαρός είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι τον έχει χρησιμοποιήσει βασικό στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Ο τραυματισμός του Παναγίδη, συνιστά απώλεια και για τον Ακη Μάντζιο αφού ο νεαρός δείχνει να είναι αυτό το διάστημα, ο πιο φορμαρισμένος εξτρέμ της ομάδας, αφήνοντας με τις εμφανίσεις του, σε δεύτερο ρόλο, Μενέντες και Κάρλσον.

Σε ό,τι αφορά τους Βλάντιμιρ Νταρίντα και Νέβεν Τζούρασεκ, οι οποίοι –επίσης- έγιναν αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση στην «OPAP Arena», η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.