Αρης: Στηρίζει την απόφαση των διαιτητών για αποχή και ο Αρης
i

©arisfc

Αρης: Στηρίζει την απόφαση των διαιτητών για αποχή και ο Αρης

Ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με την οποία στηρίζει την απόφαση των διαιτητών τους οποίους καλεί να καταθέσουν στην ελληνική δικαιοσύνη τις πρακτικές εκφοβισμού τους.

Την στήριξή της στην απόφαση των διαιτητών για αποχή εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αρης. Σε αυτή καλεί τους διαιτητές αλλά και την Πολιτεία να συνδράμουν στην εξάρθρωση των μαφιόζικων πρακτικών στον χώρο της ελληνικής διαιτησίας. Αναλυτικά αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στηρίζει απολύτως την απόφαση των διαιτητών να απέχουν από τους αγώνες της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Με δεδομένο ότι τα όσα υπέστη ο κ. Παπαπέτρου δεν αποτελούν εξαίρεση, καθώς δεν είναι η πρώτη ή η μοναδική περίπτωση Έλληνα διαιτητή που δέχεται απειλές κατά της ζωής του ίδιου, αλλά και της οικογένειάς του, η αντίδραση των διαιτητών είναι πλήρως δικαιολογημένη. Ίσως και καθυστερημένη αν σκεφτεί κανείς τι έχει προηγηθεί.

Η ήττα του Άρη στην «OPAP Arena» είχε και κάποια κέρδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:06 - 05.12.2023

Η ήττα του Άρη στην «OPAP Arena» είχε και κάποια κέρδη

Οι τρεις παίκτες που ξεχώρισαν από τη συνολικά καλή προσπάθεια του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Οντουμπάτζο που ντύθηκε εξτρέμ, ο Ζουλ που βρίσκει τα πατήματά του και ο Τζούρασεκ που μπαίνει στο ροτέισον των χαφ.

Αμφιβάλλουμε, δυστυχώς, αν παρόλη την εύλογη αγανάκτηση θα είναι το τελευταίο επεισόδιο εκφοβισμού και έμμεσου εκβιασμού, καθώς ούτε τώρα δεν «φτάνει το -περίφημο- μαχαίρι στο κόκαλο».

Θεωρούμε δεδομένο ότι ο κ. Παπαπέτρου θα καταθέσει με παρρησία στον Άρειο Πάγο και το ίδιο θα πρέπει να πράξουν όσοι ακόμη κληθούν από την Δικαιοσύνη να συνδράμουν. Διότι είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων μας, αλλά κυρίως της Ελληνικής Πολιτείας, η οποία έχει και την τελική ευθύνη, να απαλλαγεί -επιτέλους- το ελληνικό ποδόσφαιρο από «μαφιόζικες» πρακτικές, που το κρατούν δέσμιο συγκεκριμένων συμφερόντων.

Τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία της ελληνικής διαιτησίας να υπερασπιστεί το κύρος και την αξιοπρέπειά της, ώστε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των φιλάθλων. Ειδάλλως θα συνεχίσουν να έρχονται ξένοι… β’ διαλογής με τις γνωστές συνέπειες.

Όλα στα φως, τίποτα στο σκοτάδι.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }