Aνανέωσε μέχρι το 2028 με τη Νιουκάστλ ο Μπρούνο Γκιμαράες

Μπρούνο Γκιμαράες

i

©printscreen

Aνανέωσε μέχρι το 2028 με τη Νιουκάστλ ο Μπρούνο Γκιμαράες

Κωνσταντίνος Ζήκος 14:32 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 03.10.2023

Ο Μπρούνο Γκιμαράες παραμένει στη Νιουκάστλ, αφού υπήρξε οριστική συμφωνία μεταξύ παίκτη και ομάδας για ανανέωση μέχρι το 2028, ενώ παράλληλα έχει τοποθετηθεί και μια ρήτρα αγοράς, άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Παίκτης της Νιουκάστλ θα παραμείνει ο Μπρούνο Γκιμαράες, αφού υπήρξε οριστική συμφωνία του παίκτη με την ομάδα, για ανανέωση του συμβολαίου μέχρι το 2028. Μάλιστα, στη συμφωνία, έχει συμπεριληφθεί και ρήτρα αγοράς για τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους, που αγγίζει τα 115 εκατομμύρια ευρώ.

Στη φετινή σεζόν, ο Βραζιλιάνος μέσος έχει αγωνιστεί 9 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ. Αποτελεί μέλος της αγγλικής ομάδας από τον Ιανουάριο του 2022, όταν και αποκτήθηκε από την Λυών, έναντι 42 εκατομμυρίων ευρώ. Παρόλα αυτά, έχει αφήσει ήδη το στίγμα του στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, μιας και σε 66 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σημειώσει 11 γκολ και 7 ασίστ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο 25χρονος έχει εκφράσει ανοιχτά την αγάπη του για τη Νιουκάστλ. Έχει δηλώσει πολλές φορές τη διάθεση του να συνεχίσει στο κλαμπ και η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί την ισχυρότερη επιβεβαίωση αυτού.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε ενδιαφέρον για εκείνον από πολλές κορυφαίες ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με βασικότερη εξ αυτών την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γκιμαράες επέλεξε να εμπιστευτεί το πλάνο που του παρουσίασε η Νιουκάστλ

Champions League... πράξη δεύτερη!
CHAMPIONS LEAGUE

09:14 - 03.10.2023

Champions League... πράξη δεύτερη!

Η δράση στο Champions League επιστρέφει, αφού το πρόγραμμα της Τρίτης(3/10) περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Το ποσό της ρήτρας μάλιστα, που αγγίζει τα 115 εκατομμύρια ευρώ, δεν είναι καθόλου απαγορευτικό για τα σημερινά δεδομένα της αγοράς, από τη στιγμή μάλιστα που οι μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Φυσικά, σημαντικό ρόλο σε αυτό, «έπαιξε» και η είσοδος των ομάδων από τη Σαουδική Αραβία στο παιχνίδι και τα αμύθητα ποσά που προσέφεραν σε μεγάλους σταρ του ποδοσφαίρου.